Hamilelikte Decavit Pronatal Kullananlar..

Manolya87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
17
7
37
Selam 5 haftalik hamileyim kesem daha yeni gorundu ultrason da doktorda bana kullanmam icin vitamin verdi hamile kalmadan daha oncesinde folik asit kullaniyordum simdi de doktor Decavit Pronatal vitaminini verdi bebek gelişimi için verdi aranizda kullananlar varmi yararini yada yan etkisini gordunuzmu? Bana doktor ezbere vermis gibi geldi emin olamadım. .birde hamileliginizin hangi doneminde kullandiniz ☺

Merhaba.Ben de kullanıyorum bu vitamini. Bir de folbiol kullanıyorum. Doktorum bana 8. haftamda verdi tam hatırlamıyorum ama. Ben kullandığım dönemde yan etkisini görmedim.Aksine bu vitamin senin hamilelik dolayısıyla ortaya çıkan tüm halsizliğini alıyor ve enerji veriyor sana.

Hamileligimn basindan beri kullaniyorum bir zararini gormedim ezbere degl her hamleye veriliyor canm korkma icin rahat olsn ayrca bebek icinde baya faydali

Tskler bu zamanlarda insan cok pinpirik oluyor :))

ben de kullanıyorum canım ne zararı olacak vitamin ne de olsa. bana 12. haftada vermişti doktor öncesinde folbiol kullanmıştım sana erken vermiş ama olsun demekki gerekli görmüş.

Merhaba bayanlar, bende 11 haftayı bitirdim . Gebelikten iki ay önce folik almaya başlamıştım. Folibol ü 11. Haftada verdi doktorum. Kansızlık cıktı biraz bende ondan sanırım. İkisini aynı anda alırken Miden bulanırsa folik kullanma dedi.. 4 ay içerisinde de folik asiti bırakıyorum. İlaçlarınızı asla ihmal etmeyin derim..

decavıt guzeldır bende kullanıyorum

5 haftalık iken Decavit erken değil mi? 12. haftanın bitimine kadar benim doktorum folikasit trio kullanmamı, 13. haftalıkken de Decaviti hamilelik boyunca hatta doğumdan sonra 2 ay kadar da devam etmem gerektiğini söyledi. Hamilelikte bebeği geliştiriyormuş, emzirme döneminde de süt için gerekliymiş

Bilmeyenler için söylemek isterim decavit ve elevit eşdeğer ilaçtır sadece firma farkı var decavit Koçak Farma elevit ise Bayer . 15 haftalık hamileyim bende henüz yeni başlıyorum bu ilaca. Umarım Demir hapı gibi yan etkileri yoktur.

Decavit kullananlar

Bana 12. hafta da yazdı doktorum yan etkisini görmedim her gun bir Tane alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…