Merhaba.Ben de kullanıyorum bu vitamini. Bir de folbiol kullanıyorum. Doktorum bana 8. haftamda verdi tam hatırlamıyorum ama. Ben kullandığım dönemde yan etkisini görmedim.Aksine bu vitamin senin hamilelik dolayısıyla ortaya çıkan tüm halsizliğini alıyor ve enerji veriyor sana.Selam 5 haftalik hamileyim kesem daha yeni gorundu ultrason da doktorda bana kullanmam icin vitamin verdi hamile kalmadan daha oncesinde folik asit kullaniyordum simdi de doktor Decavit Pronatal vitaminini verdi bebek gelişimi için verdi aranizda kullananlar varmi yararini yada yan etkisini gordunuzmu? Bana doktor ezbere vermis gibi geldi emin olamadım. .birde hamileliginizin hangi doneminde kullandiniz ☺
Hamileligimn basindan beri kullaniyorum bir zararini gormedim ezbere degl her hamleye veriliyor canm korkma icin rahat olsn ayrca bebek icinde baya faydaliSelam 5 haftalik hamileyim kesem daha yeni gorundu ultrason da doktorda bana kullanmam icin vitamin verdi hamile kalmadan daha oncesinde folik asit kullaniyordum simdi de doktor Decavit Pronatal vitaminini verdi bebek gelişimi için verdi aranizda kullananlar varmi yararini yada yan etkisini gordunuzmu? Bana doktor ezbere vermis gibi geldi emin olamadım. .birde hamileliginizin hangi doneminde kullandiniz ☺
Tamam Teşekkürler kullanmaya devaam edeyim...Hamileligimn basindan beri kullaniyorum bir zararini gormedim ezbere degl her hamleye veriliyor canm korkma icin rahat olsn ayrca bebek icinde baya faydali
Tskler bu zamanlarda insan cok pinpirik oluyor :))Merhaba.Ben de kullanıyorum bu vitamini. Bir de folbiol kullanıyorum. Doktorum bana 8. haftamda verdi tam hatırlamıyorum ama. Ben kullandığım dönemde yan etkisini görmedim.Aksine bu vitamin senin hamilelik dolayısıyla ortaya çıkan tüm halsizliğini alıyor ve enerji veriyor sana.
Bana 12. hafta da yazdı doktorum yan etkisini görmedim her gun bir Tane alıyorum.Decavit kullananlar
Decavit kullananlar
Merhaba kızlar 26 haftalık hamileyim. Decavit ve kan ilacı verdi doktor. Decaviti içtiğim zaman direk kusturuyor beni. Hiç beslenemiyorum. İlk aylarda kullanmayı bırakmıştım kötü oluyorum diye, şimdi tekrar başladım ama yine aynı etki. Benim gibi olan var mı aranızda? Bebek için gerekli olduğunu...www.kadinlarkulubu.com