Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkHamilelikte d vitamini kullanan var mı
Evet kullanıyorum her gün 8 damla şeklinde. D vitamini bebek için çok önemli tabi siz yine de doktorunuza danışın. Ben yanlış hatırlamıyorsam 12.haftadan sonra başlamıştım.
Ya ben de 3 aydan sonra veriliyor diye duydum o yüzden emin olamadım.. daha önce gittiğim doktor folik asidi yüksek vermiş en son gittiğim hoca bı ton kızdı bu yüzden... Çok emin olamadım o yüzden aynı yaşayan var mı bilmek istedim
Hamileliğin başında kendi insiyatifimle kullanmaya başlamıştım. Doktorum ilk üç ay kullanmayacaksın dedi kestim. Sonrasında günde iki damla dil altı olacak şekilde tekrar başladım.
Benim b12 ve d vit eksik diye damla ilaç ayrıca iğne kullanıyorum ben de 8 haftalığım değer düşük çıkınca erkenden de veriliyor sorun yok yani depoları fullemek önemli şuan :)