Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte d vitamini kullanan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzukulagi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
125
67
48
İyi akşamlar arkadaşlar dahiliye doktoru d vitamini yazdı 8 haftalık hamileyim.. hamilelikte kullanan var mı d vitamini vs

İyi akşamlar arkadaşlar dahiliye doktoru d vitamini yazdı 8 haftalık hamileyim.. hamilelikte kullanan var mı d vitamini vs
Evet kullanıyorum her gün 8 damla şeklinde. D vitamini bebek için çok önemli tabi siz yine de doktorunuza danışın. Ben yanlış hatırlamıyorsam 12.haftadan sonra başlamıştım.

Evet kullaniliyor canim ama 20. Haftadan sonra falan veriliyor genelde. Degerin dusuk ciktiysa vermistir. Benim b12de eksikti onu da kullandim

Ya ben de 3 aydan sonra veriliyor diye duydum o yüzden emin olamadım.. daha önce gittiğim doktor folik asidi yüksek vermiş en son gittiğim hoca bı ton kızdı bu yüzden... Çok emin olamadım o yüzden aynı yaşayan var mı bilmek istedim

Hamileliğin başında kendi insiyatifimle kullanmaya başlamıştım. Doktorum ilk üç ay kullanmayacaksın dedi kestim. Sonrasında günde iki damla dil altı olacak şekilde tekrar başladım.

Multivitamin de kullanıyorum, içinde olduğu halde ekstra kullanıyorum bende günde üç damla. Başında da kullandım hala devam ediyorum.

Benim b12 ve d vit eksik diye damla ilaç ayrıca iğne kullanıyorum ben de 8 haftalığım değer düşük çıkınca erkenden de veriliyor sorun yok yani depoları fullemek önemli şuan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…