• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte cinsellikten uzaklaşan var mı aranızda

klmasm

sağlıkla gel canım kızım.
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
552
1
96
Antalya
ben 16 haftalık hamileyim.ilk haftalar ağrım ve kanamam oldu.düşük tehlikesi vardı.e haliyle cinsellik yasak.şimdi kanamam yok.kasık ağrım arada oluyor ama o herkeste var sanırım.ama eşimle birlikte olamıyorum korkuyorum.psikiyatriste gitmelimiyim.bu durum normal mi?

hamılelıkte hormonlarınların etkısıyle kımınde cınsel ısteksızlık oluyor.. bendede oldu hala devam edıyo ben hamıle kaldıgımdan berı esımle bırlıkte olmuyorum.. bılmıyorum senınkı psıkolojıkmı ama ılıskıden bırsey olcagını sanmıyorum korkmana gerek yok cunku ılıskıye devam edenler cogunlukta..

bende ilk 12 hafta migde bulantilari yuzunden asiri isteksizlik olmustu, herseyi ertelemistik nerdeyse hayattan kopmustum ..
13. hafta bulantilarim kesildi normal hayatima dondum hic bi zaman kanamam olmadi kasik agrilarim ilk iki ay olmustu o yuzden iliskiye devam ediyoruz hic bi sorun yok .
hatta ben 13. haftadan sonra asiri istekli olmaya basladim doktorum cok normal oldugunu soyledi ve kanamam olmadigi icin sakincasi olmadigini soyledi ...
isteksizligin nedeni bebegini kaybetme korkusundan olabilir dusuk yasama riskin oldugu icin o korkudan kurtulmalisin ..

çok saolun kızlar.yarın kontrolüm var.bebişimin cinsiyeti de belli olacak.ağrılarım geçince durumum düzelir umarım.dua edin bana.

Back