• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte cinsellik.

2 ayligim. Ilk 1 ay zaten haberimiz yokken surekli olmuş. Evlatçığima birsey olmamis neyse ki. Dr. daha sormadan cinsellige devam edebilirsiniz dedi. Sanirim cok soruluyor :KK70: Devam yanii ama herkesin farklidir kizlar.
Ben kalp atışını dinlemeye gittim dün çok şükür sıkıntı çıkmadı gayet güzel her şey dedi maşallah. İlişkiyi sordum kanama olmadığı sürece problem yok dedi

bende cok utandım çevremdekılere sormaya doktorum her gıdıste sorun olmasada yasak dıyor bende anlamadım ama kaçamaklar olsada çok şükür sorun yok

Ben kalp atışını dinlemeye gittim dün çok şükür sıkıntı çıkmadı gayet güzel her şey dedi maşallah. İlişkiyi sordum kanama olmadığı sürece problem yok dedi
Benimkine de oğlana benziyor mavilere baslayin dedi.. esim de uçtu duyunca.. evet biraz dikkat etmek gerekiyor...

arasştırırsanız cınsellıgın bebekle alakası olmadıgını zararınında olmadıgını anlarsınız kızlar he belkı tetıklıyordur yanı zaten saglıksızdır dusecektır ılıskı bunu tetıkler allah korusun ama zararı olmadıgını aksıne ılerleyen gebelık donemlerınde orgazmın faydası oldugu bıle soylenıyor :D

bizim doktorumuz ara verin vs demediği için aynen devam ediyoruz. hiçbir sıkıntıda yaşamadık çok şükür. biraz dikkatli olmak yeterli sanırım .

Doktorunuz erkek olabilir ama bunu sormalısınız..
Sonuçta o doktorunuz. Doğumda kendinizi emanet edeceğiniz kişi.

Benim de doktorum erkek..
Bebeğin ve kesenin durumu,risk durumu inceledikten sonra kendisi der zaten size.

Bizim tüp bebek tedavisi sırasında yasaklandı doğuma kadar yasak birde lohusalik dönemi var yaklaşık bir yıl yasak olacak:KK53: Sağlıklı sıhhatli doğsunlar yavrularimizda ben artık onu düşünmuyorum

kızlar bende bir şey sormak istiyorum utanarak:KK23:

bende 7 haftalık hamileyim ayrıca 4 üz:))öncesinde düzenli ilişki olurdu ama hani öyle ben tarafından bayıla bayıla değil ama sorunumuz yoktu şükür neyse dr um dikkatli bir şekilde dedi ilişkiye yasak koymadı yani ama bende hormonlardan mıdır nedendir bilmiyorum aşırı istek var anlatamam yani adama saldıracam nerdeyse:KK22: adam çoçuklara birşey olacak die çekiniyor bana kalsa her gün olur yani sizde de bu şekilde mi yani kendinize engel mi oluyorsunuz yoksa canınız mı istemiyor bende mi bi tuhaflık var

Back
X