Bence artık tedirginlik zevkin önüne geçiyordur heraldeilk 3 ay yasak dedi banada doktoru şimdi eşimle birlikte oluyoruz ama eskisi gibi eşim cekiniyor bide cok rahat olamıyoruz :)
Bu ayıp birşey değil canım,mutlaka sor doktoruna,nasıl davranmaniz gerektiğini söyleyecektirAslında doktorumun söylemesi gerekiyo değil mi ? Nelere dikkat etmem gerekir falan. Neyse biz şimdilik kardeş kardeş takılmaya devam edelim :) dediğin gibi canım benim işime geliyo :) ama eşime de üzülmüyor değilim. 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz o zaman sorabilirsem sorarım inşallah.
Haklısın aslında bende doktordan değil yanında ki sekreterden daha çok çekiniyorum galiba :) haftalarımız yakın senin şikayeyin falan var mı mide bulantısı vs.Bu ayıp birşey değil canım,mutlaka sor doktoruna,nasıl davranmaniz gerektiğini söyleyecektir
Olmaz canım inşallah. Olsaydı kanama falan olurdu endişe etme :) Allaha emanetlerBize doktorumuz hic bisey söylemedi bizde bi iki kez kacamak yaptik bi sorun olur mu ki
Hic kasik agrisi falan cekiyor musumuz benim oyle bi sorunum var da merak ettim :)Olmaz canım inşallah. Olsaydı kanama falan olurdu endişe etme :) Allaha emanetler
Evet canım kasık ağrısı oluyor bende de ama bu hafta azaldı sanki yada alıştım :) bıçak batması şeklinde oluyorduHic kasik agrisi falan cekiyor musumuz benim oyle bi sorunum var da merak ettim :)
Bende beklemeye karar verdim kalp atışını duyana kadar:) o zaman doktora soracağım inşallahBende 6.haftadayken dr.bize yapmayın demişti şuan 8+2 haftalık hamileyim uzun zamandır hiç bişi yok bizde de :)
ben duydum 6+5 haftalıkken inşallah tez zamanda sende duyarsın :)Bende beklemeye karar verdim kalp atışını duyana kadar:) o zaman doktora soracağım inşallah
Bana da 6. Haftada gel duyarız dedi. Ama ben 8. Haftada gitmeyi planlıyorum canım. :) inşallah darısı başıma diyelim.ben duydum 6+5 haftalıkken inşallah tez zamanda sende duyarsın :)
İnşallah canım bende 2 hafta sonra gideceğim iple çekiyorum gideceğim günü :)Bana da 6. Haftada gel duyarız dedi. Ama ben 8. Haftada gitmeyi planlıyorum canım. :) inşallah darısı başıma diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?