- 24 Aralık 2014
- 4.895
- 6.578
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Allahım aynı dertten bana da nasip et amin.İlk başlarda hormonlardan kaynaklı istemiyordum eşim tam tersi idi riskim geçtikten sonra az buçuk normale döndü derken 19.haftadan beri olmuyor yaklaşık 2 aydır yani bazen laf çakıyorum istemiyorsun falan diye işten yorgun geliyorum diyor.Vücudum deforme olmadı aslında hamile kaldığım kilodan daha düşüğüm şu anda ben de beni beğenmiyor sanıp kendimi üzüyorum ne şekil yaklaşmam gerekiyor ? Eşim yanaşmıyor bende de o yanaşmıyor diye özgüven kalmadı ne yapacağım ben
Zaten artık yapmayın 27. Haftadasın yavaş yavaş kasılmaların başladığı haftalar . Hamilelik hormonları sana böyle hissettiriyor emin ol bi kadının bence en güzel en çekici hali hamilelikteki haliİlk başlarda hormonlardan kaynaklı istemiyordum eşim tam tersi idi riskim geçtikten sonra az buçuk normale döndü derken 19.haftadan beri olmuyor yaklaşık 2 aydır yani bazen laf çakıyorum istemiyorsun falan diye işten yorgun geliyorum diyor.Vücudum deforme olmadı aslında hamile kaldığım kilodan daha düşüğüm şu anda ben de beni beğenmiyor sanıp kendimi üzüyorum ne şekil yaklaşmam gerekiyor ? Eşim yanaşmıyor bende de o yanaşmıyor diye özgüven kalmadı ne yapacağım ben
Eşler genellikle bu dönemlerde kendileri ilk adımı atmaz çünkü karşısındaki kişiyi eşini , bebeğinin annesini zorlamak istezler. Eşlerine bu konuda yüklenmek istemezler o yüzden ilk adımı eşlerinden beklerler ki bence bu düşünceli bi hareket. Kendinize neden guvenmiyorsunuz onu anlamadım. Hamile olan kimse çirkin ve vücudu deforme olarak görünmezİlk başlarda hormonlardan kaynaklı istemiyordum eşim tam tersi idi riskim geçtikten sonra az buçuk normale döndü derken 19.haftadan beri olmuyor yaklaşık 2 aydır yani bazen laf çakıyorum istemiyorsun falan diye işten yorgun geliyorum diyor.Vücudum deforme olmadı aslında hamile kaldığım kilodan daha düşüğüm şu anda ben de beni beğenmiyor sanıp kendimi üzüyorum ne şekil yaklaşmam gerekiyor ? Eşim yanaşmıyor bende de o yanaşmıyor diye özgüven kalmadı ne yapacağım ben
Dert değil ama hormonlardan dolayı insan acaba artık beğenmiyor mu beni diyor istemsiz olarak alınıyorumAllahım aynı dertten bana da nasip et amin.
Tabiki hormonlardan sıkmayın canınızı sizin yerinizde olmak isteyen o kadar insan var ki..Dert değil ama hormonlardan dolayı insan acaba artık beğenmiyor mu beni diyor istemsiz olarak alınıyorum
Doktor bir sorun yok son aya olabilir demişti 17.haftamdaki kontrolde hormonlar sanırım böyle düşündürüyorZarar vermek istemiyordur yani seni istemediğini sanmıyorum bu durumda daha bile iyi erken doğumu tetikleyebilir az kalmış sabır
Tabiki hormonlardan sıkmayın canınızı sizin yerinizde olmak isteyen o kadar insan var ki..Dert değil ama hormonlardan dolayı insan acaba artık beğenmiyor mu beni diyor istemsiz olarak alınıyorum
Tabiki hormonlardan sıkmayın canınızı sizin yerinizde olmak isteyen o kadar insan var ki..
Tabii bir yanım da sürekli istese daha zor olurdu eşin bencil değil ne güzel diyor orta karar en iyisi yine deZaten artık yapmayın 27. Haftadasın yavaş yavaş kasılmaların başladığı haftalar . Hamilelik hormonları sana böyle hissettiriyor emin ol bi kadının bence en güzel en çekici hali hamilelikteki hali
sanırım ondan ilk 3 ay açıkçası hiç böyle değildi çok çatıştık yasak olan cazip gelir hesabıZarar vermek istemiyordur. Bu koruma içgüdüsü libidosunu düşürüyordur.
doğumdan sonra eşleri böyle olanları da duymuştum evetBurda bi arkadaş daha vardi oda 7 aydir ayni dertten muzdaripti sanirim butun erkekler ayni bu dönemde