- 19 Haziran 2020
- 45
- 22
- 18
- 26
- Konu Sahibi Melikee Dur
Kızlar 5 aylık hamileyim 1 ay öncesinde çenemde lekelenme oldu sizce geçer mi böyle olupta herhangi bişey kullanan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısı bende de var ya kafayı yiycemKızlar 5 aylık hamileyim 1 ay öncesinde çenemde lekelenme oldu sizce geçer mi böyle olupta herhangi bişey kullanan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Çok erken çıkmaya başlamış seninde benim gibi yapıyla alakalı sanırım herkes çok erken genelde son aylarda çıkıyor dedi çıktı işteAynısı bende de var ya kafayı yiycem
Kaşlarım ve saçlarım dökülmeye başladı sende de dökülme var mıÇok erken çıkmaya başlamış seninde benim gibi yapıyla alakalı sanırım herkes çok erken genelde son aylarda çıkıyor dedi çıktı işte
Olmaz mı saçlarımı taramaya çekiniyorum tutam tutam dökülüyor.Kaşlarım ve saçlarım dökülmeye başladı sende de dökülme var mı
Peki bebeğin erkek mi acabaOlmaz mı saçlarımı taramaya çekiniyorum tutam tutam dökülüyor.
Hep bana kız olunca annenin güzelliğini alır saçın dökülür yüzünde lekeler çıkar dedilerPeki bebeğin erkek mi acaba
Bıyık kısmı ve çene bölgemde kararma oldu sinirlerimi bozuyoHep bana kız olunca annenin güzelliğini alır saçın dökülür yüzünde lekeler çıkar dediler
Benimde çenemde var. belki bi fikir olan olur diye yazdım ama kimse umursamadı sanırımBıyık kısmı ve çene bölgemde kararma oldu sinirlerimi bozuyo
His konması derler bizim burdaBenimde çenemde var. belki bi fikir olan olur diye yazdım ama kimse umursamadı sanırım
Okurken bile mutlu oldum Reklam olmaz heraldr sitenin kurallarına pek hakim değilim ama çözüm bulmamız içinde gerekli. İyice çoğalmadan önlem almam lazımYa bu sorunlarınıza çok güzel önerilerim var ama reklam olurmu bilmiyorum bende doğumdan sonra öldü cilt lekeleri ve aşırı derecede saçlarım dökülüyordu iki aydır bir arkadas tavsiyesi üzerine serum ve krem kullandım cildime görenler bile şaşırıyor aynı seriden birde kolajen saç bakımı ürünleri aldım bebek saçlarım çıkmaya başladı çok mutluyum.
Homm bitkisel ürünlerini kullanmaya başladım leke ve saç bakım ürünlerini çok faydasını görüyorumOkurken bile mutlu oldum Reklam olmaz heraldr sitenin kurallarına pek hakim değilim ama çözüm bulmamız içinde gerekli. İyice çoğalmadan önlem almam lazım
Kizlar ne kadar dogru bilmiyorum ama bir akrabamiz yuzunde olan ben leke vs olan kisimi dogum sancisi geldiginde sacini leke olan kisima surdugunde gectigini soylemisti.kendusi uygulamış ve leke gecmis . Aklıniza gelirs eeger bi deneyin derim:)Kızlar 5 aylık hamileyim 1 ay öncesinde çenemde lekelenme oldu sizce geçer mi böyle olupta herhangi bişey kullanan varmı yardımcı olursanız sevinirim