• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELİKTE CİLT BAKIMI

Canim benim arkadasim hamileyken el dokunmadan yapilan cilt bakimina gidiyodu mekanik temizlik yapiyolatdi hicbi zarari olmadi ankaradada bizim klinikte var ordada hamile bayanlari goruyorum dusunenlere tavsiye ederim
Çok teşekkürler canım.izmirde de vardır mutlaka. Bir araştırayım.

Bu arada çatlaklarım var benim bu hafta oluşmaya başladı önerebileceğiniz bi ürün varmı aceba kullanıp memnun kalan
Ben lierac kullanmıştım.çok faydasını gördüm.biraz pahalı ama değer.bitkisel yağlar süren de vardı arkadaşlardan. Onları da araştırabilirsin.ben kullanmadım.bilmiyorum.

amerikan mali sitesinden bakabilirsin. icerikleri fiyatlari herseyi yazio. ben kanyonda ki subesinden aliyorum. 1 seneden fazla olmustur kullaniyorum urunlerini ve memnun kalmadigim olmadi hic. sende haklisin deneme yanilma ile dogru urunu bulmak cok sıkici. ha bu arada tester konusunda cok comertler gidip bilgi alip istegin urunun testerini da alabilirsin.
Googla a amerikan mali sitesi diye yazdım.başka başka şeyler çıktı canım. Tam adı ne?

Googla a amerikan mali sitesi diye yazdım.başka başka şeyler çıktı canım. Tam adı ne?
iste virgul kullanmazsam boyle olur. cok pardon tatlim benim ya :) amerika mali, kiehls in sitesinden bakabilirsin die yazmam gerekirdi yanlis olmus. google a kiehls yazarsan cikar. bi cok bloger da kullanmis begenmis.bende blogerlardan gormustum. bi de eger arayip tester istersen yolluyolarmis kargo ucretini odemen sartiyla.

iste virgul kullanmazsam boyle olur. cok pardon tatlim benim ya :) amerika mali, kiehls in sitesinden bakabilirsin die yazmam gerekirdi yanlis olmus. google a kiehls yazarsan cikar. bi cok bloger da kullanmis begenmis.bende blogerlardan gormustum. bi de eger arayip tester istersen yolluyolarmis kargo ucretini odemen sartiyla.
Aaaaaaaa:KK70:tamam bakim:KK66:

Şekerim aradım az önce.bagdat cd.ni aramışım internetteki numara oranınmıs.tester gönderme işi 2 sene önceymis.ürun satın alınca varsa tester öyle gönderiyorlarmış.çok üzüldümmm:KK43:

Şekerim aradım az önce.bagdat cd.ni aramışım internetteki numara oranınmıs.tester gönderme işi 2 sene önceymis.ürun satın alınca varsa tester öyle gönderiyorlarmış.çok üzüldümmm:KK43:
hadi ya, kotu olmus o. izmirde subesi yok sanirim. uzulme tatlim baska urun arastir bari ya.

bayanlar avene markasının cilt bakım ürünlerini kullanıyorum ben ergenlikte çıkarmadığım ağrılı büyük sivilceler çıkmaya başladı 12.haftadan sonra yüzümde ve göğüs bölgemde. avene baya yatıştırdı tavsiye ederim. göbeğim için de lierac kullanıyorum her duştan sonra da bebe yağıyla yağlanıyorum pehlivanlar gibi :)

bayanlar avene markasının cilt bakım ürünlerini kullanıyorum ben ergenlikte çıkarmadığım ağrılı büyük sivilceler çıkmaya başladı 12.haftadan sonra yüzümde ve göğüs bölgemde. avene baya yatıştırdı tavsiye ederim. göbeğim için de lierac kullanıyorum her duştan sonra da bebe yağıyla yağlanıyorum pehlivanlar gibi :)
Ohhhh sefan olsuun:KK48:çok hoşsun:KK45:

Ben lierac kullanmıştım.çok faydasını gördüm.biraz pahalı ama değer.bitkisel yağlar süren de vardı arkadaşlardan. Onları da araştırabilirsin.ben kullanmadım.bilmiyorum.
Sağol canım bakamamıştm geri doktorumda lierac yazmış eşim almış kullanıyorum bakalım kaşıntı biraz azaldı galiba faydasını görücm

99217"]Ben lierac kullanmıştım.çok faydasını gördüm.biraz pahalı ama değer.bitkisel yağlar süren de vardı arkadaşlardan. Onları da araştırabilirsin.ben kullanmadım.bilmiyorum.[/QUOTE]
Sağol canım bakamadım geri ama doky

benim cldim kupkuru oldu cok kasinti yapiyo ellerim dahil kasiniyorum ressmen kurulktan dogal yaglarla cozmeye calisiyorum iste :eek: yagli pehlivana dondum neredeyse :KK45:

Back
X