Çok teşekkürler canım.izmirde de vardır mutlaka. Bir araştırayım.Canim benim arkadasim hamileyken el dokunmadan yapilan cilt bakimina gidiyodu mekanik temizlik yapiyolatdi hicbi zarari olmadi ankaradada bizim klinikte var ordada hamile bayanlari goruyorum dusunenlere tavsiye ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HAMİLELİKTE CİLT BAKIMI
- Konu Sahibi _nurbanu_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben lierac kullanmıştım.çok faydasını gördüm.biraz pahalı ama değer.bitkisel yağlar süren de vardı arkadaşlardan. Onları da araştırabilirsin.ben kullanmadım.bilmiyorum.Bu arada çatlaklarım var benim bu hafta oluşmaya başladı önerebileceğiniz bi ürün varmı aceba kullanıp memnun kalan
Googla a amerikan mali sitesi diye yazdım.başka başka şeyler çıktı canım. Tam adı ne?amerikan mali sitesinden bakabilirsin. icerikleri fiyatlari herseyi yazio. ben kanyonda ki subesinden aliyorum. 1 seneden fazla olmustur kullaniyorum urunlerini ve memnun kalmadigim olmadi hic. sende haklisin deneme yanilma ile dogru urunu bulmak cok sıkici. ha bu arada tester konusunda cok comertler gidip bilgi alip istegin urunun testerini da alabilirsin.
iste virgul kullanmazsam boyle olur. cok pardon tatlim benim ya :) amerika mali, kiehls in sitesinden bakabilirsin die yazmam gerekirdi yanlis olmus. google a kiehls yazarsan cikar. bi cok bloger da kullanmis begenmis.bende blogerlardan gormustum. bi de eger arayip tester istersen yolluyolarmis kargo ucretini odemen sartiyla.Googla a amerikan mali sitesi diye yazdım.başka başka şeyler çıktı canım. Tam adı ne?
Aaaaaaaatamam bakimiste virgul kullanmazsam boyle olur. cok pardon tatlim benim ya :) amerika mali, kiehls in sitesinden bakabilirsin die yazmam gerekirdi yanlis olmus. google a kiehls yazarsan cikar. bi cok bloger da kullanmis begenmis.bende blogerlardan gormustum. bi de eger arayip tester istersen yolluyolarmis kargo ucretini odemen sartiyla.
Şekerim aradım az önce.bagdat cd.ni aramışım internetteki numara oranınmıs.tester gönderme işi 2 sene önceymis.ürun satın alınca varsa tester öyle gönderiyorlarmış.çok üzüldümmmiste virgul kullanmazsam boyle olur. cok pardon tatlim benim ya :) amerika mali, kiehls in sitesinden bakabilirsin die yazmam gerekirdi yanlis olmus. google a kiehls yazarsan cikar. bi cok bloger da kullanmis begenmis.bende blogerlardan gormustum. bi de eger arayip tester istersen yolluyolarmis kargo ucretini odemen sartiyla.
hadi ya, kotu olmus o. izmirde subesi yok sanirim. uzulme tatlim baska urun arastir bari ya.Şekerim aradım az önce.bagdat cd.ni aramışım internetteki numara oranınmıs.tester gönderme işi 2 sene önceymis.ürun satın alınca varsa tester öyle gönderiyorlarmış.çok üzüldümmm
Evet ya kötu oldu.heveslenmistim baya.izmirde de yok şubesi.neyse artık , napim.yapcak bir şey yokhadi ya, kotu olmus o. izmirde subesi yok sanirim. uzulme tatlim baska urun arastir bari ya.
bayanlar avene markasının cilt bakım ürünlerini kullanıyorum ben ergenlikte çıkarmadığım ağrılı büyük sivilceler çıkmaya başladı 12.haftadan sonra yüzümde ve göğüs bölgemde. avene baya yatıştırdı tavsiye ederim. göbeğim için de lierac kullanıyorum her duştan sonra da bebe yağıyla yağlanıyorum pehlivanlar gibi :)
Ohhhh sefan olsuunçok hoşsunbayanlar avene markasının cilt bakım ürünlerini kullanıyorum ben ergenlikte çıkarmadığım ağrılı büyük sivilceler çıkmaya başladı 12.haftadan sonra yüzümde ve göğüs bölgemde. avene baya yatıştırdı tavsiye ederim. göbeğim için de lierac kullanıyorum her duştan sonra da bebe yağıyla yağlanıyorum pehlivanlar gibi :)
Sağol canım bakamamıştm geri doktorumda lierac yazmış eşim almış kullanıyorum bakalım kaşıntı biraz azaldı galiba faydasını görücmBen lierac kullanmıştım.çok faydasını gördüm.biraz pahalı ama değer.bitkisel yağlar süren de vardı arkadaşlardan. Onları da araştırabilirsin.ben kullanmadım.bilmiyorum.
99217"]Ben lierac kullanmıştım.çok faydasını gördüm.biraz pahalı ama değer.bitkisel yağlar süren de vardı arkadaşlardan. Onları da araştırabilirsin.ben kullanmadım.bilmiyorum.[/QUOTE]
Sağol canım bakamadım geri ama doky
Evet canım. Dogal yağlarla hallet işini. Kremlerin içinde illa ki iyi olmayan şeyler oluyor.benim cldim kupkuru oldu cok kasinti yapiyo ellerim dahil kasiniyorum ressmen kurulktan dogal yaglarla cozmeye calisiyorum iste yagli pehlivana dondum neredeyse