ah ah.. beşli paketlerde beşer beşer çubuk kraker aldık biz de. artık çubuk krakerden, galetadan tiksindim ben de senin gibi. haşlanmış patates de fayda vermedi bana. her seferinde yeni şeyler buluyorum, onları da çıkarınca yeni bir arayışa giriyorum. şampuan kokusundan, evin kokusundan bahsetmeyeceğim bile. eve gelirken kapıda öğürmeye başlıyorum.
peynir ekmek, zeytin ekmekten de tiksindim. haşlanmış havuç, rendelenmiş limonlu havuç, yoğurt çorbası, tost, ekşi ayran onlarla beslendim. su içemiyorum hala. herkesin bulantısı çoktan bitti ben hala kusuyorum.
en kötüsü 9. haftaydı. acile taşındım. şimdi en azından halsizliğim azaldı, bir de bulantıma alıştım galiba. hamile kaldıktan sonra eşim telefon hediye etmişti. tam midemin bulandığı zamanlardı. telefonum bile midemi bulandırıyor. midem bulanırken oynadığım bir bilgisayar oyunu vardı. şimdi sesi midemi bulandırıyor. dayanamıyorum. psikolojim iyice bozuldu.

3 hafta daha dayanmalıyım. inşallah geçecek.
senin inşallah çok uzun sürmez. ne yaşadığını yaşamayan bilemez.

çok iyi anlıyorum seni. keşke bir çaresi olsa. ama geçecek inşallah. sabredelim ne yapalım.