Hamilelikte böbrek taşı

NAZLI bal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2024
13
1
33
Arkadaşlar iyi akşamlar. Böbrek taşımdan dolayı bı çok kez ameliyat oldum. En son 1 tane var demişlerdi. Şu an 18 haftalık hamileyim. Doktorun dediği kendiliğinden düşmez ama kanala gelirse acil ameliyat alinirsin dedi. Sonuçta anestezi verilecek bebeğime bişey olur mu dediğimde senin için tehlikeli dedi. Çok su içme fazla hareket etme dedi
Benim gibi aynı durumu yaşayanlar arkadaşlar varsa yardımcı olup bilgi verebilir mi acaba.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Böbrek taşımdan dolayı bı çok kez ameliyat oldum. En son 1 tane var demişlerdi. Şu an 18 haftalık hamileyim. Doktorun dediği kendiliğinden düşmez ama kanala gelirse acil ameliyat alinirsin dedi. Sonuçta anestezi verilecek bebeğime bişey olur mu dediğimde senin için tehlikeli dedi. Çok su içme fazla hareket etme dedi
Benim gibi aynı durumu yaşayanlar arkadaşlar varsa yardımcı olup bilgi verebilir mi acaba.
Bie sürü irili ufaklı taşım var bir Allahın kulu gebelikte sakın su içme demedi yahu
Tam tersi su içmen lazım
Kaç mm taş? Sancın falan mı var böbrekte

Doktor bana öyle dedi bende anlamadım 3.5 4 litre içerken şu an 2 litreye düştüm.taşim 1.5cm. sancida çok sık olmasa da arada bir oluyor. Bir yer de okumuştum normalde hamilelikte böbreklerde büyümeye oluyormuş Ağrı'da ama benim onunla mi alakalı tasimla mi bilemiyorum. Sadece korkuyorum daha 18 haftaligim.

X