Hamilelikte böbrek büyümesi yaşayanlar?

beri35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
585
272
103
Merhaba arkadaşlar.ben 30 haftalık hamileyim iki hafta önce böbrek büyümesi görüldü.sag tarafta 16 mm. 2. Evre dedi doktor.suan antibiyotik kullanıyorum kasık ağrım karın yan ağrım oluyor . Böyle bir durum yaşayan varmi sorunsuz doğum yapan?

Merhaba can benim ablam 2 gebeliğin dede yasası. 1. De tel taktılar ilk aylarında olmuştu ve bebeği sağlıklı doğdu. 2. Bebeginde senin gibi son haftalarında öğrendi. Ve dikkat etti sağlıklı bir şekilde doğurdu sukur şimdi kızlarımız büyüdü bile. Ablam o zaman süt ve süt ürünlerini çok tuketmisti. Şimdi akşam konuşurum ben tam hatırlamıyorum sorarım eğer başka yiyecekler varsa sana yazarım ınslalah sag salim kucağına alırsın

Merhaba can benim ablam 2 gebeliğin dede yasası. 1. De tel taktılar ilk aylarında olmuştu ve bebeği sağlıklı doğdu. 2. Bebeginde senin gibi son haftalarında öğrendi. Ve dikkat etti sağlıklı bir şekilde doğurdu sukur şimdi kızlarımız büyüdü bile. Ablam o zaman süt ve süt ürünlerini çok tuketmisti. Şimdi akşam konuşurum ben tam hatırlamıyorum sorarım eğer başka yiyecekler varsa sana yazarım ınslalah sag salim kucağına alırsın
Çok teşekkürler canım cevabın için . Ogrenirsen çok sevinirim sağol :) amin insallahhhh canım Allah razı olsun

Canım konuşmadım ama yarın mutlaka haber ederim sana

Back
X