- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
-
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkediyim
ay Azerbaycanca turkçeye karıştırdım popoya konulan Mum diycektimPopodan konulan şamdan ne ola ki?
Niye poponuza mum sokuyorsunuz hanfendi?ay Azerbaycanca turkçeye karıştırdım popoya konulan Mum diycektim
yahu ilaçlar varyaa mum şeklindeeeNiye poponuza mum sokuyorsunuz hanfendi?
Vallah ben bilmiyor... çok acayip fantaziler canlandı gözümdeyahu ilaçlar varyaa mum şeklindeee
ilaç ilaç o sakın öle düşünme masum ilaçın başınl yakmaVallah ben bilmiyor... çok acayip fantaziler canlandı gözümde
Papaverin, düz kaslarda genişleme yapan bir maddedir. Tıpta beyindeki kan damarlarının genişletilmesi gereken durumlarda ve sertleşme sorunu yaşayan erkeklerde kullanılır.ilaç ilaç o sakın öle düşünme masum ilaçın başınl yakmaben burayı pek kullanmasınl bilmiom resim atamiyorum imternete
papaverin ilaçı yazarmısınlz lütfen
yuhhPapaverin, düz kaslarda genişleme yapan bir maddedir. Tıpta beyindeki kan damarlarının genişletilmesi gereken durumlarda ve sertleşme sorunu yaşayan erkeklerde kullanılır.
Yazdım bu çıktı
папаверин свечиPapaverin, düz kaslarda genişleme yapan bir maddedir. Tıpta beyindeki kan damarlarının genişletilmesi gereken durumlarda ve sertleşme sorunu yaşayan erkeklerde kullanılır.
Yazdım bu çıktı
Fitil?yahu ilaçlar varyaa mum şeklindeee
Heaaaa...Fitil galiba
oh çok şükür Evet oFitil?
AhahahahahhahaHeaaaa...
Olm benim aklıma hiç fitil gelmedi ya mum şamdan falan deyince. Daha büyük bişey düşündüm lavman gibi
yuhh. siz benim popomu ne sandınızHeaaaa...
Olm benim aklıma hiç fitil gelmedi ya mum şamdan falan deyince. Daha büyük bişey düşündüm lavman gibi
E lavman da popoya şeyediliyor. Doğuma giderken yapacaklar muhtemelenyuhh. siz benim popomu ne sandınız
Hahahah kusura bakma arkadaşım valla çok komik geldi bu kısım hala kendi kendime gülüyorum çok tatlısınız yapapaverin popodan koyulan şamdan yazdı