- 28 Kasım 2018
- 23
- 14
- 3
- 34
- Konu Sahibi Sidredamla
-
Değiştir bence çok almışsın bir paket anca kullandım sonra 4 -9 kullan dık on aylık oğlum 5-10 dayız suanArkadaşlar merhaba;
Bebeğim için bez stoklamak istiyorum fakat paket içeriklerinde adetler çok farklı bu nedenle sizlerden adet olarak yardım istiyorum.Normal kilolarda bir bebek hangi numaradan aşağı yukarı kaç adet bez kullanır.Yenidoğan 1 numaradan 250 adet almışım farkında olmadan.Acaba değiştirsemmi yoksa kullanılır mı?
Doğru diyorsunuz değiştiriym hemen peki diğer numaralardan kaçar tane almamı önerirsinizDeğiştir bence çok almışsın bir paket anca kullandım sonra 4 -9 kullan dık on aylık oğlum 5-10 dayız suan
Gerçekten mi bende prima aldım hep iyidir diyeCanm ya bebisi pisik yaparaa stokladıgın bez keske o topa gırmeseydın. Cünkü her bez ıyı gelmıyor her bebege
Aynen ya hiç aklıma gelmedi ben son aldıklarımı büyük numarayla değiştirip almayı bırakym en iyisi çok teşekkür ederim peki bu e bebeğin bezleri hakkında bilgin var mıCanım benim pişik yapabilme ihtimalini unutmuşsun. O bez onda yara yapar iyi gelmezse hiç kullanamazsın, büyük oynamışsın anlayacağın :)
Doğru çok teşekkürlerInternette okuyup 1 numaradan 1, 2 numaradan 2 paket aldim. Bebegim 37+3 dogdu. 3 paket 0, bir cok paket 1 numara kullandim. 3 aylik olana kadar da 2 numara kullandim. Yani bence gerektiginde alirsiniz. Bebege gore degisiyor. Arkadasimin bebegi 5 kilo dogdu. Bir aylikken 6,5, 2 aylikken 8 kiloydu. Benim bebegim 6 aylik 8 kilo degil.
Hic o kadar gelecege yatirim yapmaya gerek yok.
Fazla aldiklarimi da acmadim. Dogum yapanlara hediye goturuyorum.
Primayi ilk 3 ay kullandik. Hic pisik olmadik. Kokusundan ben rahatsiz oldum. Sonrasinda minies, sleepy ve goon kullandik. Hic birinde pisik olmadi. Sleepy ve goon bana hepsinden guzel geldi. Yumusacik. Pamuk gibi yumusacik. Miniesin kaliplari daha kucuk. Aklinda bulunsun. Farkli marka kullanmak istersen. Ve su an en ucuzu.
E bebek bezleri nasıl peki bilgin var mı en son aloe veralı çıkmış sanırımPrima da losyon var tavsiye etmem. Paket adedi de bebeğine göre değişir biz mesela 1-2 no dan 2 paket 3 no 4 paket 3+ no 5paket kullandık sleepy olarak ama primanın bedenleri daha büyük arada kardeşimin bebeğine kullandıklarından kullanıyorum 1 beden küçüğü daha rahat oluyor. Şuan 5 aylık ve 4 no dan 2 paket kullandık.
Belki bebeğin minyon olur daha uzun süre ufak bedeni kullanırsın belki bebeğin ishal olur sık bez değişirsin belki bez değişmeyi bilemezsin falan filan bir sürü etken var yani anlayacağın.
E bebek bezleri nasıl peki bilgin var mı en son aloe veralı çıkmış sanırım
Ben hep prima kullandım, hiç deneme fırsatım olmadı canım. O yüzden bi bilgim yok. Fiyatı daha uygunmuş dimi? Benimde yakında ikizlerim doğacak da :)Aynen ya hiç aklıma gelmedi ben son aldıklarımı büyük numarayla değiştirip almayı bırakym en iyisi çok teşekkür ederim peki bu e bebeğin bezleri hakkında bilgin var mı
Doğru valla ama hangi bezde az kimyasal var nasıl bilcez bulcaz prima ve e bebek iptal molfixle sleepy kaldı sleepyde sızdırıyor diyorlar artık bebek doğunca deneyip bakcaz demekkiValla içinde ne kadar az kimyasal olursa o kadar iyi canım düşünsene 24 saat bezli duruyor. Aloevera da alerjen bir bitki ben kendime bile tercih etmem aloeveralı ped olsa :
Aynen fiyatı uygunmuş bende lojmanda oturuyorum bizim burda prima ve sleepy satılıyor prima aldım hep ama e bebek çok uygun primaya görede tabi boşa almış olmasam bariBen hep prima kullandım, hiç deneme fırsatım olmadı canım. O yüzden bi bilgim yok. Fiyatı daha uygunmuş dimi? Benimde yakında ikizlerim doğacak da :)
Anladım teşekkür ederimCanbebe baslıycam ben. Ama hastaneye gıderken alır gıderım yanı stok düşğnmüyorum. Ablam ve yengem canbebe kullandılar memnundu ıkısıde bende canbebe baslarm. Bırde kucuk yerde olunca bulunabılırlık onemlı mesela burda bazı bezler yok.
İnstagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var tüm bebek ürünlerini inceleyip içeriğinde kimyasal olmayanlardan yıldızlar listesi oluşturuyor incelemeni tavsiye ederim canımDoğru valla ama hangi bezde az kimyasal var nasıl bilcez bulcaz prima ve e bebek iptal molfixle sleepy kaldı sleepyde sızdırıyor diyorlar artık bebek doğunca deneyip bakcaz demekki
Teşekkür ederim canım ekledimİnstagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var tüm bebek ürünlerini inceleyip içeriğinde kimyasal olmayanlardan yıldızlar listesi oluşturuyor incelemeni tavsiye ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?