23. Haftadayım ben
Ben spor yapamıyorum çalışıyorum canım malesef 55le başladım 59 oldum benNe guzel benimde pazartesi 22 hafta olacak insallah sen kaç kilo aldın canım ben 60 la hamile kaldım 57 kiloya düştüm şimdi kaç oldum bakalım yarın fırsat bulursam tartilicam yoksa diğer cumaya kalacak:)cumadan cumaya tartilma kararı aldım burdan her gün spor ve menü yazalım istersen birbirimize hem motive oluruz:) F Frkzhd
Canım bende bugün tartildim 60 olmuşum yine önümüzdeki hafta diyetisyene baslicam 26.haftanin sonuna kadar kilo verme secenegim var işimi şansa birakmak istemiyorum pazartesi her gün 45 dk yürüyüşe de baslicam inşallah senin boyun kaç canım bu arada ben Gülşah 27 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum evlendirme programı gibi oldu bi ama kusura bakmaBen spor yapamıyorum çalışıyorum canım malesef 55le başladım 59 oldum ben
Geldim canım bencede burda birbirimize destek olalım kilo konusunda da kontrollü gidelim ben yarın sağlıklı ve temiz bir beslenmeye başlıyorum birde yürüyüşeMerhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 2 gün sonra 16 haftalık olacağım ama şimdiye kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim hiç bulantım falan olmadı deli gibi yiyorum kendimi durduramıyorum birlikte olursak daha dikkatli olurum belki şimdiye kadar 8 kilo almışımilk hamileliğimde yaklaşık 30 kilo aldım bundada aynı şeyi yaşamak istemiyorum 72 ile hamile kaldım bu sabah 79,4 olmuşum
Eee nasıl olacak o temiz beslenme bana da bi anlatsana beraber yapalım deli olacam bu sabah 80 i gördüm hakkımızda hayırlısı olsunGeldim canım bencede burda birbirimize destek olalım kilo konusunda da kontrollü gidelim ben yarın sağlıklı ve temiz bir beslenmeye başlıyorum birde yürüyüşe
Canım aç karnına yürüme bence ekmeği 2 dilim yesen daha iyi bence çok sağlıklı bi kahvaltı yürüyüş süper ben koşu bandında yürüyüş yapıyorum mecburen bugün 45 dakikaya baslicam bende bakalım neler yapicaz hep birlikte benim diyetisyen sanırım perşembe yada cuma günü müsait olacak o zamana kadar çok sıkı gidicem ama bugün canım deli gibi patates istiyoBugün 45 dk yürüyüş yaptım 3,5 km yürüdüm
Kahvaltıda menüm
3 dilim kızarmış ekmek
1 parça beyaz peynir
10 tane siyah zeytin
3 tane yeşil zeytin
1 yk tereyağı
1 bardak ayran
1 fincan yeşil çay
Ekmeği biraz azaltsam iyi olacaktı ama yürüyüş ten sonra kahvaltı yaptım çok tatlı geldi bırakmaya kıyamadım
Benim 2,5 yaşında oğlum var bende mecburen yürüyüş bandında yürüyorum sabah aç karnına demir hapı kullanıyorum 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum hazır oğlumda uyurken yürüyüşü aradan çıkardım canım patates ye onun yerine ekmek yemezsin sende diyetisyene gidersen benide bilgilendir ertesi günün menüsünü paylaş bende yapabilirim belki bende akşama başamel soslu fırında karnabahar yapacağım yanına yayla çorbası ekmek yemeyi düşünmüyorum fındık fıstık çerez işinide gündüz yedim birazdan da meyvemi yerim herşeyden gündüz yiyip akşam saatine bırakmayacağımCanım aç karnına yürüme bence ekmeği 2 dilim yesen daha iyi bence çok sağlıklı bi kahvaltı yürüyüş süper ben koşu bandında yürüyüş yapıyorum mecburen bugün 45 dakikaya baslicam bende bakalım neler yapicaz hep birlikte benim diyetisyen sanırım perşembe yada cuma günü müsait olacak o zamana kadar çok sıkı gidicem ama bugün canım deli gibi patates istiyo
Evet canım en azından akşam 8 den sonra bişey yemeyelim ben kendimi frenliyorum bu hafta bitince 6.ay başlıyor sen tecrubelisin en azından biliyosun son 3 ay çok mu kilo aliniyoBenim 2,5 yaşında oğlum var bende mecburen yürüyüş bandında yürüyorum sabah aç karnına demir hapı kullanıyorum 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum hazır oğlumda uyurken yürüyüşü aradan çıkardım canım patates ye onun yerine ekmek yemezsin sende diyetisyene gidersen benide bilgilendir ertesi günün menüsünü paylaş bende yapabilirim belki bende akşama başamel soslu fırında karnabahar yapacağım yanına yayla çorbası ekmek yemeyi düşünmüyorum fındık fıstık çerez işinide gündüz yedim birazdan da meyvemi yerim herşeyden gündüz yiyip akşam saatine bırakmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?