• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte beslenme günlüğüm♡

glsbrs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
4.051
8.844
158
Merhaba kızlar hamileliğimin 20.haftasındayım bu hafta ipin ucunu kaçırınca Dedim ki beni kadınlar klübü diyet günlüğü paklarbundan her gün menülerimi paylaşıp sağlıklı besleniyorum bu günlüğü açma amacım bu✌hedef hamilelik sonuna kadar 10-12 kilo alıp sağlıklı bi şekilde hamileliğimi bitirmek♡hadi hamişler burda buluşup bilgi alışverişi yapalım sağlıklı beslenip hamileliğe uygun sporlar yapalım

Canım kızımı kucağıma almama 136 gün kalmış zaman sanki hiç geçmiyo:)

Huhu kızlarrrrrr günaydınnnnnnnnnn kahvaltımı 9 gibi yaptım menüüüüüü
1.5 yemek kaşığı yulaf
1 muz
1 kuru kayısı
100 ml süt ♡

Menüüüüüü
Sabah 09.00
100 ml light süt
1 muz
1.5 yemek kaşığı yulaf
1 kuru kayısı
Üzerine tarçın
Ara 11.00
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle 13.00
4 adet tekirdağ köfte
2 yemek kaşığı light yoğurt
2 küçük salatalık
Ara 15.00
1 adet yeşil elma
Akşam 18.00
Peynirli kırmızı biberli salata
Ara 20.00
1 bardak ayran
Gün içinde 3 litre su
Akşam 22.00 gibi zencefilli limonlu sıcak su ♡

Menü
Sabah 09.30
1 yumurta
1 küçük domates
2 cengelkoy salatalık
Labne peyniri
3 siyah zeytin
1pita tam buğday
Öğle 13.30
Esmer pirinçli kabak yemeği
1 pota tam buğday
2 yemek kaşığı Light yoğurt
Ara 15.30
1 yeşil elma
Ara 16.30
Şekersiz türk kahvesi
1 hurma
1 ceviz
Akşam 17.30
1 kase köfteli yoğurtlu çorba
2 3 çatal makarna
Ara 20.00
1 bardak Light ayran
Ara 20.30
İnce dilim çilekli pasta
3 litre su ♡♡♡

Şu ana kadar kaç kilo aldın canım bende dikkat etmeye çalışıyorum

Ne guzel benimde pazartesi 22 hafta olacak insallah sen kaç kilo aldın canım ben 60 la hamile kaldım 57 kiloya düştüm şimdi kaç oldum bakalım yarın fırsat bulursam tartilicam yoksa diğer cumaya kalacak:)cumadan cumaya tartilma kararı aldım burdan her gün spor ve menü yazalım istersen birbirimize hem motive oluruz:) F Frkzhd

Ne guzel benimde pazartesi 22 hafta olacak insallah sen kaç kilo aldın canım ben 60 la hamile kaldım 57 kiloya düştüm şimdi kaç oldum bakalım yarın fırsat bulursam tartilicam yoksa diğer cumaya kalacak:)cumadan cumaya tartilma kararı aldım burdan her gün spor ve menü yazalım istersen birbirimize hem motive oluruz:) F Frkzhd
Ben spor yapamıyorum çalışıyorum canım malesef 55le başladım 59 oldum ben :anneadayı:

Ben spor yapamıyorum çalışıyorum canım malesef 55le başladım 59 oldum ben :anneadayı:
Canım bende bugün tartildim 60 olmuşum yine önümüzdeki hafta diyetisyene baslicam 26.haftanin sonuna kadar kilo verme secenegim var işimi şansa birakmak istemiyorum pazartesi her gün 45 dk yürüyüşe de baslicam inşallah senin boyun kaç canım bu arada ben Gülşah 27 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum evlendirme programı gibi oldu bi ama kusura bakma :KK70:

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 2 gün sonra 16 haftalık olacağım ama şimdiye kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim hiç bulantım falan olmadı deli gibi yiyorum kendimi durduramıyorum birlikte olursak daha dikkatli olurum belki şimdiye kadar 8 kilo almışım :( ilk hamileliğimde yaklaşık 30 kilo aldım bundada aynı şeyi yaşamak istemiyorum 72 ile hamile kaldım bu sabah 79,4 olmuşum

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 2 gün sonra 16 haftalık olacağım ama şimdiye kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim hiç bulantım falan olmadı deli gibi yiyorum kendimi durduramıyorum birlikte olursak daha dikkatli olurum belki şimdiye kadar 8 kilo almışım :KK43: ilk hamileliğimde yaklaşık 30 kilo aldım bundada aynı şeyi yaşamak istemiyorum 72 ile hamile kaldım bu sabah 79,4 olmuşum
Geldim canım bencede burda birbirimize destek olalım kilo konusunda da kontrollü gidelim ben yarın sağlıklı ve temiz bir beslenmeye başlıyorum birde yürüyüşe :anneadayı:En Büyük KK

Geldim canım bencede burda birbirimize destek olalım kilo konusunda da kontrollü gidelim ben yarın sağlıklı ve temiz bir beslenmeye başlıyorum birde yürüyüşe :anneadayı:En Büyük KK
Eee nasıl olacak o temiz beslenme bana da bi anlatsana beraber yapalım deli olacam bu sabah 80 i gördüm hakkımızda hayırlısı olsun ;)

Bugün 45 dk yürüyüş yaptım 3,5 km yürüdüm
Kahvaltıda menüm
3 dilim kızarmış ekmek
1 parça beyaz peynir
10 tane siyah zeytin
3 tane yeşil zeytin
1 yk tereyağı
1 bardak ayran
1 fincan yeşil çay
Ekmeği biraz azaltsam iyi olacaktı ama yürüyüş ten sonra kahvaltı yaptım çok tatlı geldi bırakmaya kıyamadım :(

Bugün 45 dk yürüyüş yaptım 3,5 km yürüdüm
Kahvaltıda menüm
3 dilim kızarmış ekmek
1 parça beyaz peynir
10 tane siyah zeytin
3 tane yeşil zeytin
1 yk tereyağı
1 bardak ayran
1 fincan yeşil çay
Ekmeği biraz azaltsam iyi olacaktı ama yürüyüş ten sonra kahvaltı yaptım çok tatlı geldi bırakmaya kıyamadım :KK43:
Canım aç karnına yürüme bence ekmeği 2 dilim yesen daha iyi bence çok sağlıklı bi kahvaltı yürüyüş süper ben koşu bandında yürüyüş yapıyorum mecburen bugün 45 dakikaya baslicam bende bakalım neler yapicaz hep birlikte benim diyetisyen sanırım perşembe yada cuma günü müsait olacak o zamana kadar çok sıkı gidicem ama bugün canım deli gibi patates istiyo :kızgın::kızgın::KK70:

Canım aç karnına yürüme bence ekmeği 2 dilim yesen daha iyi bence çok sağlıklı bi kahvaltı yürüyüş süper ben koşu bandında yürüyüş yapıyorum mecburen bugün 45 dakikaya baslicam bende bakalım neler yapicaz hep birlikte benim diyetisyen sanırım perşembe yada cuma günü müsait olacak o zamana kadar çok sıkı gidicem ama bugün canım deli gibi patates istiyo :kızgın::kızgın::KK70:
Benim 2,5 yaşında oğlum var bende mecburen yürüyüş bandında yürüyorum sabah aç karnına demir hapı kullanıyorum 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum hazır oğlumda uyurken yürüyüşü aradan çıkardım canım patates ye onun yerine ekmek yemezsin sende diyetisyene gidersen benide bilgilendir ertesi günün menüsünü paylaş bende yapabilirim belki bende akşama başamel soslu fırında karnabahar yapacağım yanına yayla çorbası ekmek yemeyi düşünmüyorum fındık fıstık çerez işinide gündüz yedim birazdan da meyvemi yerim herşeyden gündüz yiyip akşam saatine bırakmayacağım

Benim 2,5 yaşında oğlum var bende mecburen yürüyüş bandında yürüyorum sabah aç karnına demir hapı kullanıyorum 2 saat sonra kahvaltı yapıyorum hazır oğlumda uyurken yürüyüşü aradan çıkardım canım patates ye onun yerine ekmek yemezsin sende diyetisyene gidersen benide bilgilendir ertesi günün menüsünü paylaş bende yapabilirim belki bende akşama başamel soslu fırında karnabahar yapacağım yanına yayla çorbası ekmek yemeyi düşünmüyorum fındık fıstık çerez işinide gündüz yedim birazdan da meyvemi yerim herşeyden gündüz yiyip akşam saatine bırakmayacağım
Evet canım en azından akşam 8 den sonra bişey yemeyelim ben kendimi frenliyorum bu hafta bitince 6.ay başlıyor sen tecrubelisin en azından biliyosun son 3 ay çok mu kilo aliniyo:(

Ben çok almıştım canım 100 kiloyla doğuma girdim toplamda 22 kilo aldım ama hamilelik öncesinde 7 ayda 8 kilo aldım yani evlendikten sonra 30 kiloyla doğdu oğlum sen benden 6 hafta öndesin hayırlısıyla önce senin doğum haberini alacağız

Back
X