hamilelikte başınız çok ağrıdığında ne yapıyorsunuz kızlar?

ben ışığı kapatıp uzanıp yatıyorum eğerki yediğim şeylerden tansiyonum çıktığı için ağrıyorsa limon yiyp kanımı sulandırıp tansiyonumu düşürüyorum ve bol bol temiz hava al odadaki havadeğişmesi lazım hep aynı hava da yapıyor onun için bulunduğun yeri havalandır.

selam akadaşlar burda hamilelikle ilgili sohpet etmek istiyorum birileriyle ama nasıl olcak bilmiyorum yardım lütfen

Benim başağrım başladığında gözüm kimseyi görmüyor. Sadece sessiz ortam ve yatacak bir yer bulmaya çalışırım.

uzun süren bu baş ağrıları normal mi kızlar?korkuyorym beynimde bşeyler mi oluyor diye....bugün 4. günü hala ağrıyor..........ilaçlarda bişeye yaramıyor.

Benim de başım çok sık ağrır. Hamilelikle ilgili doktora ilk sorduğum sorulardan biri de buydu. Doktorumun önerisi ile baş ağrısı için sadece Minoset kullanıyorum. Günde 2 tane içebiliyorsun.

uzun süren bu baş ağrıları normal mi kızlar?korkuyorym beynimde bşeyler mi oluyor diye....bugün 4. günü hala ağrıyor..........ilaçlarda bişeye yaramıyor.

benimde hamileligim icinde 3 güne kadar agrimisti basim..deli olucak gibiydim,doktor canina tak derse ilac alabilirsin demisti ama almamistim....

onun yerine nane yagiyla masaj yaptirdim basima,,,buz torbasina buzlari doldurup basima baglamistim ve dinlenmistim uyku karanlik ortam sessizlik bunlarin hepsi iyi geliyo....
nane yagini ve buz terapisini özellikle doktor tavsiye etti dene kesinlikle

banada doktorum hamileliğinde ağrın olursa minoset kullanabilirsin sadece demişti gerek kalmamıştı gerçi

az sıvı alımında da baş ağrısı oluyor kızlar aklınızda bulunsun.bol bol sıvı almaya çalışın.su,ayran vs..

kesinlikle doğru ben çok cektim hala da çekiyorum şiddetli bas ağrısı ile birlikte mide bulantısı da oluyordu tansiyonum düştüğü için olabileceğini söylediler ağrı baslar baslamaz su içiyorum biraz da tuz alıyorum salatalık domates gibi sebzelere ekip yiyorum geçiyor ama keşfedene kadar neler çektim anlatamam.

uzun süren bu baş ağrıları normal mi kızlar?korkuyorym beynimde bşeyler mi oluyor diye....bugün 4. Günü hala ağrıyor..........ilaçlarda bişeye yaramıyor.

çok normal ilk zamanlar ben de düşünmüştüm. Herhalde beynimde ur var demeye baslamıştım ama doktorum çok uzun sürebileceğini söyledi zaten basımın bir kösesinde o ağrı hep var sadece arada şiddetleniyor o zaman kötü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…