hamilelikte başınız çok ağrıdığında ne yapıyorsunuz kızlar?

patateslerı dılımleyım alnıma kkoyup bır bezle sarıp ıyıce sıkıyorum ınanın yarım saatte gecıyor:)

bir torbaya buz koyup almına şakaklarıma ve boynuma
dayanana kadar koyuyorum.
bende de migren var iyi geleceğini sanmıyordum ama denedim
gerçekten işe yarıyor...

geçmiş olsun...

bana doktorum minoset verdi ağrı kesıcı daha hiç içmedim ama duruyo başım fln ağrırsa içerim die almıştım

parol iç canım vermidon içmeeee.benimde baş ağrlılarım oluyo ben parol içiyorum doktorum önerdi.

bende bas agrisindan sikayetciyim ama doktorum ilac verdigi halde icmedim,oglumdada boyle idim dayandim sonuna kadar,cok zor oluyo ama,cocugum icin=)
hepinize saglikli hamilelik dilerim arkadaslar:Saruboceq:yerimseniben

bende de mıgren war. son 1 haftadır aksamları baslıyor resmen kurulmus saat gıbı. ılık bı dus alıyorum (saclarımı ıslak bırakmıyorum tabı hemen kurutuyorum) goz bandı takıp karanlık bı odada uzanıyorum. ıyı gelıyor. ılac kullanmak hıc ıstemıyorum. sımdıye kadar 1 kere mınoset aldım o kadar. oda yarım kırıp ta ıctım :)

canım geçmiş olsun bende bütün gün bilgisayar başında çalışmtığım için başağrısı oldukça fazla yaşıyorum.Doktorum hertürlü ağrı için minoset ve parol öneriyor.Bu ilaçların bebeğe zararı olmuyormuş.

1 haftadır gece gündüz baş ağrısı var ve artık başıma dokunamıyorum bile doktorum normaldir dedi. 37. haftadyım ve heran doğum olabilirmiş.günde 2/3 tane menoset içiyorum banamısın bile demiyor hiç bir ağrıyı da kesmedi pazartesiye kadar geçmezse artık delirebilirim. ilaç içtikçe de bebeğe zarar gelecek diye korkuyorum ama böyle de olmaz ki nasıl dayanacam ben:S her ses beni rahatsız ediyor tv ye bakamıyorum pc ye günler sonra ilk kez baktım umarım erkenden biter şu baş ağrılarım....çeken herkese de allah kolaylık versin diyorum...

1 haftadır gece gündüz baş ağrısı var ve artık başıma dokunamıyorum bile doktorum normaldir dedi. 37. haftadyım ve heran doğum olabilirmiş.günde 2/3 tane menoset içiyorum banamısın bile demiyor hiç bir ağrıyı da kesmedi pazartesiye kadar geçmezse artık delirebilirim. ilaç içtikçe de bebeğe zarar gelecek diye korkuyorum ama böyle de olmaz ki nasıl dayanacam ben:S her ses beni rahatsız ediyor tv ye bakamıyorum pc ye günler sonra ilk kez baktım umarım erkenden biter şu baş ağrılarım....çeken herkese de allah kolaylık versin diyorum...

canım ya,iyi dayanıyorsun o zaman.sana tavsiyem hemen hastaneye gidip sana oksijen vermelerini söyle.ilaç alamadığım için dersin.gör bak nasıl iyi gelicek.ama öyle cok kısık olmasın tüp ve 15 dk falan al..benim baska türlü geçmiyor..

bence bu baş ağrısı kalsiyum ve su eksikliğinden kaynaklanıyor.denedim bol süt ve su içtiğimde çok ağrım olmuyor.artı gün içinde fazla yorulmamak lazım.yorgunluk da başağrısı sebebi.

canım kötü bir yöntem ama rahatlatıyo dene istersen başını hafif sıkı bağla eşarpla agrıyan tarafına yat çok rahatlıyo

kızlar bende 15 haftalık hamileyim benimde baş ağrım çok oluyor. çiğ patatesi yuvarlak kesip tuzlayıp sarıyorum anlıma sonra geçiyor ilaç içmemek için böyle yapıyorum sizde deneyin isterseniz.

migrenım var hamıleyken mınoset içiyordum doktorum onu önerdi
parolda içiliyormus
dogum yapalı 27 gün oldu suan yıne mınoset kullanıyorum
hepinize Allah şifa versin

kızlar ben 24 saattir baş ağrısı çektim dünden bu saate kadar...dayanamaıdım artık ve vermidon içtim.vicdan azabı çekiyorum.siz ne yapıyorsunuz bu durumda?

Sakın rastgele ilaç alma arkadaşım en azından bundan sonra .Ben başım ağrırsa limonla oğuyorum yardımı oluyor gibi geldi ben de bir tanıdığımdan duymuştum.Umarım işine yarar seninde

Merhaba migrende bitkilerle şifa buldum dedin neler acaba bende 10yıldır çekiyorum :KK43:
Benimki regl dönemlerimde tutuyor 3 gün doktorlardan maalesef sonuç alamadım akupunkturuda denedim ama nafile belki bitklerin faydası olur ?

benimde hamilelikte basım cok agrıdı normalde ilaç kullanmadıgımdan parol yada minoset iksinden birinden yutuyordum gayet iyi geliyordu zaten hamilelikte ve emzirirken baska hap vemiyor dr.
danısmadan hiç bi ilacı kullanmamak lazım hele vermidon gibi asla

Biraz masaj başa boyuna boyun arkasına ve ayak altlarına masaj yaptırın kızlar eşlerinize iyi geliyor benim öyle geçiyor.....

kızlar benımde basım cok fena mıgde bulantısıda oluyor ılac ıcmeye korkuyorum gelışim asamasında oldugu ıcın bebegım gence aksam acıle gıttık gece serum verdıler oyle kendıme geldım ama bugun yıne basladı

X