hamilelikte başınız çok ağrıdığında ne yapıyorsunuz kızlar?

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
kızlar ben 24 saattir baş ağrısı çektim dünden bu saate kadar...dayanamaıdım artık ve vermidon içtim.vicdan azabı çekiyorum.siz ne yapıyorsunuz bu durumda?

Canım bir doktora sordunmu peki vermidonun zararı varmı bebeğe diye.Bende bilmiyorum vermidonun etkilerini.

ben bir kere daha böyle olmuştum...sadcee vermidon ya da parol içebilirsin dedi çok kötü olduğunda..ama bunu söyleyen zonguldaktaki doktorum.geçen hafta da ankaradaydım orda doktora gittim o da kulanmıcaksın ilaç dedi...ben de işime geleni kabul ettim sanırım.

canım aynı sorun bende de var,migren hastasıyım.gerci hamilelik öncesi baya şifa bulmuştum bitkilerle .Ama gebelikte geri döndü.Ben hastaneye gidip 10-15 dk oksijen alıyorum.Bazı doktorlar mızmızlık yapıyor vermek için ama ilaç içemiyorum ne yapabilirim diyorum.Oksijen ağrıya çok iyi geliyor.
migren bantlarınıda denedim ama banamısın demedi.En iyisi oksijen.

Parolu bir doktor bana gebelik olabilir dediğimde vermişti.Ama vermidonu duymadım.Hayırlısı olsun canım.Bende bitkileri dene diyecektim ama tabii onlarında zararlı olanları var.Geçer inş.

canım eger mıgren falan degılse
benımde basım çok agrıyor dua okuyorum
huvallahullezı la ılahe ııla hu dıye baslaıyan ayetı sag elımı basımın agrıyan yerıne koyup okuyorum gecıyor
hamılelelere cok nazar degermıs nazar ıçınde
7 ser hepsınden aytel kursı fatıha felak nas ıhlas kevser kafırun surelerınde hepsınden 7 ser kez okuyorum gecıyor
ılac kullanmıyorum
gecen gun 2 gun basım agrıdı aklıma dua okumak geldı okudum cok sukur gectı deneyın

ben bu güne kadar 3 doktor değiştirdim. auralı migren hastasıyım ve sadece minoset veriyorlar genelde. parolu da duymuştum ama vermidonu hiç duymadım. bence doktorunuza sormadan kullanmayın. geçmiş olsun.

iki gündür gribim ve basim catliyo ama ilac almadim..keske sende almasaydin ama doktorun demisse bisiy biliyodur...

benim bildigim kadarıyla parol ve minosetin bi çeşiti dışında ilaç kullanılmıyor yine bi doktora danış geçmiş olsun

canım benimde çok acaip başım ağrıyo doktor minoset verdi

ben genede ağrıya dayanabiliyorsam içmiyorum şu ana kadar hiç içmedim

doktora sordktan sonra o kadar fazla ağrım olmadı gene ağrıyo ama dayanıyorum

ne kadar az ilaç o kadar iyi onun için ağrı dayanılmaz olursa iç bence ve minoset iç

şifalı bitkiler bölümünde okumuştum sanırım. karabiber ve kolonya karıştırılarak sürülüyormuş. ben de denedim. gerçekten uyuşturuyor sanki. ağrıyı alıyor ama malum sadece alın bölgesine sürülebiliyor.

vermidon parolle aynı etken maddeyi içeriyor yani ikiside parasetamol içeriyor....gebelikte kullanılabılen agrı kesici tek ilaç parasetamoldür. sanıyorum bişi olmaz..ama ilk üç ay içememek en iyisi tabiki...çünkü organ gelişim aşamasında bebek...

benşimde diş ağrım oldu geçen drum parol kullanabileceğimi butür ağrılı dırumlarda önerdi sanırım en basidi o

bendede baş agrısı çok oluyor.
doktur parol verdi ama ben gene de korkuyorum içmiyorum bebege zararı olur diye
duaları deniyecem inş. şifa bulurum.

vermidon içme bi daha bence.benim doktorum minoset v bi doktoruna söyle bi zararı olurmu diye.e parol içebilirsin dedi.sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…