Parol icebilirsin.
Birisi de bana mide bulantıları icin bisey söylesin çıldırıcam. Hastanede yattım serumlar yedim, zofran kullandım, zencefilli bi ilaç kullandim, zencefil çayı içtim geçmiyor yediğim midemde kalmıyor 9 ay böyle mi olacak
Tuzlu kraker, leblebi falan yiyorum ama azaltmiyorNormalde 16. Haftada kesiliyor ama 9 ay suren de var temiz hava alin uyumaya çalışın ya da tuzlu birşeyler yiyin
Hava o kadar sıcakki geceleri dahi uyuyamıyorum odamızda kilimada yokNormalde 16. Haftada kesiliyor ama 9 ay suren de var temiz hava alin uyumaya çalışın ya da tuzlu birşeyler yiyin
11 hafta 5 günlük canım baş agrısı diş agrısı birde dün merdivenlerden yere düştüm verilmiş sadakamız varmış rabbime çok şükür karnım boşluga denk geldi kolumun üzerine düştüm sadece kolum sızlıyor
Ben mutfaga dahi gireöiyorum eşimden evimdende midem bulanır oldu bir kaç günlük degişim iyi geldi amaTuzlu kraker, leblebi falan yiyorum ama azaltmiyorbenimki simdi 7.haftada. insallah 16.haftada kesilir 9 ay sürerse bu sekilde nasil yaşarım bilmiyorum cok zorlaniyorum
Tuzlu kraker, leblebi falan yiyorum ama azaltmiyorbenimki simdi 7.haftada. insallah 16.haftada kesilir 9 ay sürerse bu sekilde nasil yaşarım bilmiyorum cok zorlaniyorum
Bende çok korktum ama allaha çok şükür kanamam ,karın agrım veya her hangi bir morluk olmadı vücudumda doktora gitmedim boşluga denk geldim oda en son basamaktı avluda düşdüm rabbime yatıp kalkıp şükrediyorumYaaa çok dikkat et geçmiş olsun ornek,vermek gibi olmasin ama kazalarda bile karindaki bebeğe birşey olmuyor %90 oranda
Çok iyi bilirim et tavuk,ürünlerinden tiksinmistim ekmekten hamur işlerinden midem,kalkardi demir tadı gelirdi agzima berbat birşey ve o dönem satış danismaniydim müşteriyi yarıda bırakıp,kacardim resmen lavabo ya
Amin allah razı olsun korkudan birşeyde içemiyorum ilk hamileligim rabbim herkesin evladını bagışlasın bizim evladımızıda beraberinde inşallahBenim migrenim vardı normalde,hamilelikte de kat be kat artmıştı doktorum günde 3 tane minoset içebilirsin demişti.Doktorunuza danışın mutlak çektiklerinizi tahmin edebiliyorum geçmiş olsun ve Rabbim sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok iyi bilirim et tavuk,ürünlerinden tiksinmistim ekmekten hamur işlerinden midem,kalkardi demir tadı gelirdi agzima berbat birşey ve o dönem satış danismaniydim müşteriyi yarıda bırakıp,kacardim resmen lavabo ya