Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ameliyat mı böyle yaptı beni yoksa gebelikte mi oluyor başına gelen var mı?
Hanımlar iyi akşamlar. Zaten evhamlı yapım vardır şimdi hamileyim çok iştahsızım sürekli mide yanmamvsr. Hamileyken safra ameliyatı olmuştum doktorum ameliyattan sonra değişen birşey olmaz demişti ama ameliyat mı böyle yaptı beni yoksa gebelikte mi oluyor başına gelen var mı
Hanımlar iyi akşamlar. Zaten evhamlı yapım vardır şimdi hamileyim çok iştahsızım sürekli mide yanmamvsr. Hamileyken safra ameliyatı olmuştum doktorum ameliyattan sonra değişen birşey olmaz demişti ama ameliyat mı böyle yaptı beni yoksa gebelikte mi oluyor başına gelen var mı
Ooo bebeğin saçları çıkıyor ondan. Yanmasi maden suyu iç günde iki tane hem bebek gazli olmaz ben gunde kac tane icerdim o yanma bazen oluyor ama geçer