merhaba arkadaşlar.ben 32 haftalık hamileyim.yaklaşık 1 aydır belki biraz daha fazladır bacak arası ağrısı çekiyorum.yatarken,sağa sola dönerken,otururken çok ağrı çekiyorum.son 10 gündür ayakta dahi duramıyorum.benim gibi sorun yaşayan,yaşamış olan arkadaşlarım varsa nasıl çözüm buldunuz,sebebi ne olabilir benimle paylaşır mısınız?
benimde hamileliğimde son haftalarımda aynı şekilde ağrılarım olmuştu.doktoruma sorduğumda kasların gerilmesinden kaynaklndığını söyledi.yani normal olduğunu söyledi biraz daha dişini sıkman lazım son zamanlar gerçekten zor geçiyor.doğumdan sonra hepsi geçiyor:)
benimde aynı ağrısdan var canım...
yatakta dönerken ve oturduktan sonra ilk kalkışta çok şiddetli oluyo,yürüdükçe açılıyosun...
çatı kemiğin açılıyomuş,ben bunu düşünüp seviniyorum bile...
benimde aynı ağrısdan var canım...
yatakta dönerken ve oturduktan sonra ilk kalkışta çok şiddetli oluyo,yürüdükçe açılıyosun...
çatı kemiğin açılıyomuş,ben bunu düşünüp seviniyorum bile...
eğeer böyleyse çok iyi:) çünkü ben de yatakta dönerken zorlanıyorum ilk kalkışta da aynı şekilde. tam tarif ettiğin gibi ağrım oluyor bacak aralarımda.baya da zorlanıyorum
ya arkadaslar ben ucuncuye suan hamileyim 17 haftalik oldu ama cok agrim var ilk hamileligimde son aylarimda olmustu bunda erken normalmi bilmixorum yururken yuruyemiom oturamiom donemiom sanki baxak aram et kesmis gibi agrio icten icten