Erkek İnfertilitesi Hamilelikte ayak yanması

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Kızlar merhabalar ,23 haftalık hamileyim ..bende yaklaşık 2 haftadır ayaklarımın altında yanma var,yalnız sıcaklama anlamında değil..deri altında acayip bir yanma hissi hipotiroidi var ama ilaç kullanıyorum aynı zamanda reaktif hipoglisemi yani şeker düşmesi sorunum var ..bundan olabilir mi acaba ?ne yapsam bilemiyorum ..ayağımın altı yandıkça stres oluyorum

Bilimsel kısmını bilmiyorum ama gebeliğimin 2. Ayından sonra zaman zaman bendede oluyor
Doktora bi sormakta fayda var

Bilimsel kısmını bilmiyorum ama gebeliğimin 2. Ayından sonra zaman zaman bendede oluyor
Doktora bi sormakta fayda var
Hmm bende de azdı önceleri ama bu sıralar çok arttı kontrolüme 2,3 hafta var soracağım inşallah da rahatsızlık vermeye başladı burdan sormak istedim o yüzden

Geçmiş olsun sorun teşkil etmez. Konuyla ilgisi yok ama şeyi merak ettim reaktif hipoglisemi tanısını nasıl koydular acaba

Geçmiş olsun sorun teşkil etmez. Konuyla ilgisi yok ama şeyi merak ettim reaktif hipoglisemi tanısını nasıl koydular acaba
Teşekkür ederim, benim elim ayağım titriyordu hemen acıkıyrdum acillik olunca şekerimin çok düşük olduğunu farkettik .hep böyle devam edince şeker ölçüm cihazı aldım ..yemekten sonra şekerim düşüyor bu sebepten reaktif hipoglisemi denildi ..açlık şekerim normal cıkıyor mesela 82 ama tokluk 1.saat de 80 çıkıyor bunun gibi..

Gebelikte bende bu konuda sıkıntı yaşadım ama şehir hastanesindeki doktorlar beni dikkate almadı. Açlık şekerler şeker yüklemem falan hep normal çıktı ama bazen böyle şey oluyordu elim ayağım kesiliyor halsizleşiyorum gözlerimin önü kayıyor yüzümü ter basıyor midem bulanmaya başlıyordu bunu çok kez yaşadım gebeliğim de lakin dikkate almadılar

Hadi ya hamilelikten sonra geçti dmi ? bende çok kez gittim gidiyorum doktora bunun çaresi nedir diye az sık beslen dediler diyetisyene yönlendirdiler ama daha da kötüleştim suan ..öyle bir şey ki hep normal diyip gönderiyorlar ama ben çok kötüyüm çoğu zaman mahvoluyorum şeker yüklemesi önümüzdeki haftalar yapacağım sanırım mecburen

Doğumdan sonra da 1 kez geldi başıma bir daha da gelmedi çok şükür. Ben şeker yüklemeyi 25 yaptırmıştım

Doğumdan sonra da 1 kez geldi başıma bir daha da gelmedi çok şükür. Ben şeker yüklemeyi 25 yaptırmıştım
Anladım iyi çok şükür o zaman umarım benim de düzelir .şeker yüklemesi rahatsız etti mi peki bir zararı yok değil mi ?

Anladım iyi çok şükür o zaman umarım benim de düzelir .şeker yüklemesi rahatsız etti mi peki bir zararı yok değil mi ?
Hiçbir zararı yok gerçekten sadece azcık midem bulanmıştı o kadar

Hiçbir zararı yok gerçekten sadece azcık midem bulanmıştı o kadar
Anladım bazıları gerek yok diyor bazıları kesin yap diyor ama riske atamayacağım sanırım yaptıracağım ..teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…