Benim iki hamileligimde kısa denk gelmisti kışın dogum yapmıstım bu yaza denk geldi 38 haftamdayim bende şişmeye başladım elim ayaklarim cok fazla olmasada hissediyorum şiştigini tuzu kes diyorlar ama cok tuz kullanan biride degilim sanirim sıcak havayla alakali bir durum ictigim suyun haddi hesabi yok hareketliyimde az kaldi sabredicem artik
Benim doktorum bana süzme yogurt önermisti benim ayaklarim ve bacaklarim cok sisiyodu annemle aramiz 200metreydi ama gidemiyodum anneme yürüyemiyodum sislerden ve agrilardan.
Süzme yogurdu deneyin
Benim iki hamileligimde kısa denk gelmisti kışın dogum yapmıstım bu yaza denk geldi 38 haftamdayim bende şişmeye başladım elim ayaklarim cok fazla olmasada hissediyorum şiştigini tuzu kes diyorlar ama cok tuz kullanan biride degilim sanirim sıcak havayla alakali bir durum ictigim suyun haddi hesabi yok hareketliyimde az kaldi sabredicem artik
Benim doktorum bana süzme yogurt önermisti benim ayaklarim ve bacaklarim cok sisiyodu annemle aramiz 200metreydi ama gidemiyodum anneme yürüyemiyodum sislerden ve agrilardan.
Süzme yogurdu deneyin
Süzme yogurdu deneyin
KIZLAR PREEKLAMPSİ NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ ELLER AYAKLAR ŞİŞER TANSİYON ÇİKAR İDRARDA PROTEİN KAÇAĞI OLUR BUNLARİ DOKTORUNUZA SOYLEYİN TANSOYONUNUZU DUZENLİ ÖLÇÜN İDRAR TESTİ YAPTİRİN 20. HAFTADAN SONRA TEHLİKE DEMEK BEN BU YÜZDEN KIZIMI ÖLÜ DOĞUM YAPTIM DOKTORLARİNİZİ İSRARLA UYARİN BU KONUDA
Arkadaşlar merhaba, dün işten geldim sandaletlerimi çıkarttım ve ayaklarım şişmişti. Bu neden olur acaba? Tuzlu yemekten mi, az su içmekten mi acaba? aynı durumda olanlar varsa yardımcı olabilir mi?
Bende aynı şişme mevcut bu cocugumfa erken başladı ama düzelir tabiki sıkıntı yapmıyorum cocugum sağlıklı doğsunda tek sorunumuz tansiyonum çok düşüyor ve bulantilarim çözüm de pek yok sizler de ne gibi sıkıntı var