Hamilelikte ayak şişmesi

Evet sanırım alışık olmadığım için zorluyorum ama kendimi
zorla canım zorlaa benmki su içmediğim zaman hareket etmiyor suyuiçerken mideme düşmeden başlıyor hemen susuzluk yaramıyor heleki bnenm oğluşuma

zorla canım zorlaa benmki su içmediğim zaman hareket etmiyor suyuiçerken mideme düşmeden başlıyor hemen susuzluk yaramıyor heleki bnenm oğluşuma
evet zorluyorum yapacak başka birşey yok. Gecen gece 4-5 defa tuvalete kalktım abartmışım galiba

evet zorluyorum yapacak başka birşey yok. Gecen gece 4-5 defa tuvalete kalktım abartmışım galiba
ahahah ilk zamanlar 4-5 lt içtiğim oldu valla korkudan çnkü daha önce nerdeyse 1 bardakbile günd içmezdm şimdi oğluşum içim şişeyle geziyom

ahahah ilk zamanlar 4-5 lt içtiğim oldu valla korkudan çnkü daha önce nerdeyse 1 bardakbile günd içmezdm şimdi oğluşum içim şişeyle geziyom
Bende zorlayacağım artık. doktorumla görüştüm tuzu fazla tüketmemeliyiz ve suyu 2- 2,5 litreye çıkartmalısın dedi mecburen yapacağım

Bende zorlayacağım artık. doktorumla görüştüm tuzu fazla tüketmemeliyiz ve suyu 2- 2,5 litreye çıkartmalısın dedi mecburen yapacağım
ya tuzu sevmediğim halde ayaklarım tombik oldu ya sinirim bozuluyor bide bacaklarım kaslıydı sertti şimdi yumuşacık oldu sarkmş gibi sinirim bozuldu

ya tuzu sevmediğim halde ayaklarım tombik oldu ya sinirim bozuluyor bide bacaklarım kaslıydı sertti şimdi yumuşacık oldu sarkmş gibi sinirim bozuldu
NE KADR TUZU AZ TÜKETSEKTE, ÇOK SU İÇSEKTE BU ŞİŞLİĞE ALIŞMALIYIZ GİBİ GELİYOR BANA CANIM. SICAK HAVALARDAN DA KAYNAKLANIYOR TABİ. BEN ANTALYA'DA YAŞIYORUM SICAĞI DÜŞÜNÜN ARTIK

Herkese Merhaba, bende 38 haftalik hamileyim. Dün doktora gittim bu şişliği sorduğum da malesef sıcak havalarında etkisi olduğunu söyledi. Mümkün olduğunca dinlenirken ayaklarınızı kalp seviyesinden yukarıda tutun. Ve tabiki bol sıvı tüketin. Bir nebze olsun azalıyor ama tamamen geçmiyor . Tuzu tamamen kesmek iyi değil ama azaltmak gerek. Herkese hayırlı doğumlar :)

Ayak şişmesinin ne tuzla ne de suyla alakası var o hamileliğin etkilerinden birisi bu tüm hamilelerde görülen birsey onun için napsanızda geçmez belli bi ay hep şiş kalıyor kızlar boşuna uğraşmayın yani geçirmek için :)

teşekkürler, size de hayırlı doğumlar :) bizim daha çok yolumuz var :) balon gibi oluruz heralde

valla ben öyle bileyim de en azından suyu içmiş olurum :) evet ne yaparsak yapalım şişeceğiz

Yani su iç tabi faydalı ama doğuma kadar geçmiyor ayak Şişi benim bu ikinci hamileliğim yine şişti ve geçmiyor yani:)
ayy benim ilk hamileliğim o yüzden de pek bilmiyorum şişecekse de şişecek zaten yapacak birşey yok :)

ayy benim ilk hamileliğim o yüzden de pek bilmiyorum şişecekse de şişecek zaten yapacak birşey yok :)
Aynen canım bebişini kucağına aldığında tüm acıları unutursun tatlım inşallah sağlıklı bi şekilde Rabbim kucağına almayı nasip etsin

NE KADR TUZU AZ TÜKETSEKTE, ÇOK SU İÇSEKTE BU ŞİŞLİĞE ALIŞMALIYIZ GİBİ GELİYOR BANA CANIM. SICAK HAVALARDAN DA KAYNAKLANIYOR TABİ. BEN ANTALYA'DA YAŞIYORUM SICAĞI DÜŞÜNÜN ARTIK
ay Allah yardımcın olsun istanbulda yanıyor geceleri uyku yokbana artık oğlumd çok hareketlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…