suan ben 16.haftadaym cnmsen kac haftalık hamılesın
insallah hayırlısıyla alırız kucagımıza ben hıc duyamadım kalp atıslarını aglaya aglaya aldırdımsuan ben 16.haftadaym cnm
ben hala kontrollere gidince ya yine kalbi durduysa die korkudan ölüyorum canm inan öncesinde kaybetmiş olmak psikolojimizi etkiledi ondan böle insaAllah sonuna kadar gideriz ve bu sefer bebeklerimizi kucağımıza alırız :)insallah hayırlısıyla alırız kucagımıza ben hıc duyamadım kalp atıslarını aglaya aglaya aldırdıminsalllah bende 16.haftalaar gelırım
hayırlı haberlerle gelirsin insaAllah cnminsalalh canım insallah ben persembe gıdıcem dr bakalım neler olacak
canım ben iğne kullanmıorum sadece önlem olsun die aspirine başladım kan pıhtılaşma testi yaptırmadım o yüzden iğne kullanmıorum cnm...Peki canim hapi birakinca igneye gecis yapacak misin?
benım pembe akıntım oldu cok korkuyorumhayırlı haberlerle gelirsin insaAllah cnm
canım korkma panik yapma Allahın iziniyle bişey olmaz inşaAllah doktorunu ara istersen bak demiş ya akıntın hafif kanaman olursa korkma die ilacı keseyimmi devam edeyimmi de bakalım ne dicek birde progestan kullanıosan onu vajinal yoldan alabilirsin onu söleyebilir yada çağırır iğne yaparbenım pembe akıntım oldu cok korkuyorum
canm az önce bir arkimde yazmıs foruma oda dün çok iş yapmış evde, yoruldum çok die ertesi sabah senn gibi hatta senden biraz daha farklı k.rengi kanaması olmuş doru doktora gitmiş hiç bişey yok masaAllah yani yorulmak fazla iş yapmak etkiliyor günde 3 kez progestan alıosan bu çok güzel Allahın izniyle o keser akıntını ama sen yine gt doktorun bilgisi olsun için rahat edicekse aspirini içme yarın ama phtılaşma bozukluğun varsa onu kesin doktoruna sor cnm kafana göre bırakma ilacınıaradım hastanede yoktu sadece akıntının ıcınde cok hafıf pembemsıydı persembe gıdıcem yada devam ederse yarın arar ona gore gıderım progestan gunde 3 tane agızdan alıyorum 100 mg .ondan sonra normal oldu asprındenmı oldu acaba bugun bırazda yoruldum ıs yrınde ondan mı oldu acaba
canım asprını gunde 1 tane alıyorum pıhtılasma bozuklugum varmı onuda bılmıyorum ama dr bı kere kaybettıgım ıcın asprını yazdı bebege kan ıyı gıdermıs ben dun ultrasyona gırmıstım dedıkı burda bı olusum baslamıs gorunup kayboluyor ama net degıl dedı kan degerın ayın 6 sında adet gunumdu ıste (son adetım nısan 6)normal dedı kese ıcın 13 ve 13 den sonra net gorunur dedı.benım merak ettıgım dusuk tehlıkesı olsa ultrasyonda gorunur mu canımcanm az önce bir arkimde yazmıs foruma oda dün çok iş yapmış evde, yoruldum çok die ertesi sabah senn gibi hatta senden biraz daha farklı k.rengi kanaması olmuş doru doktora gitmiş hiç bişey yok masaAllah yani yorulmak fazla iş yapmak etkiliyor günde 3 kez progestan alıosan bu çok güzel Allahın izniyle o keser akıntını ama sen yine gt doktorun bilgisi olsun için rahat edicekse aspirini içme yarın ama phtılaşma bozukluğun varsa onu kesin doktoruna sor cnm kafana göre bırakma ilacını
Canm ultrasonda kanama falan varsa goruluyor dusuk tehlikesi oldugu anlasilir sanirim ama gelisim durmasi ani olan bisey oldugu icin anlasilmio benm durumum gibi birden bire kalp duruo iste ondan onceki ultrason randevusunda hic bisey yoktu gayet iidi mesela yani sendede bisey olacagini sanmiyorum ilk haftalar hafif lekelenmeler cok kisi yasiyor normal kabul edilio cogu zaman birde ilk bebegini kaybeden ikincide pek sorun yasamio pihtilasma vs sorunu yoksa o yuzden icini rahat tut guzel dusun guzel olsun cnm
insallah canım dıkkat ettım asprını ıctıkten sonra cok az pembemsı gelıo cunku bugunde oldu cok azCanm ultrasonda kanama falan varsa goruluyor dusuk tehlikesi oldugu anlasilir sanirim ama gelisim durmasi ani olan bisey oldugu icin anlasilmio benm durumum gibi birden bire kalp duruo iste ondan onceki ultrason randevusunda hic bisey yoktu gayet iidi mesela yani sendede bisey olacagini sanmiyorum ilk haftalar hafif lekelenmeler cok kisi yasiyor normal kabul edilio cogu zaman birde ilk bebegini kaybeden ikincide pek sorun yasamio pihtilasma vs sorunu yoksa o yuzden icini rahat tut guzel dusun guzel olsun cnm
canm istersen kullanma bi süre ve böyleeece dene baaakalımminsallah canım dıkkat ettım asprını ıctıkten sonra cok az pembemsı gelıo cunku bugunde oldu cok az
bende dusundum ama sonra bısey olur dıye korktum sabah gıdıcem dr canım bakalım insallah guzel haberlerle gelırımcanm istersen kullanma bi süre ve böyleeece dene baaakalımm
amin cnm gelince haber ver banada allahın izniyle bişey olmaz...bende dusundum ama sonra bısey olur dıye korktum sabah gıdıcem dr canım bakalım insallah guzel haberlerle gelırım
amin cnm gelince haber ver banada allahın izniyle bişey olmaz..
merhaba canım dr geldık 4+5 gunlukmus keseyıde gorduk dr bı sıkıntı yok dedı düşük tehlikesi felan yok dedı d vitamını eksıkmıs damla verdı .ama sabah benden kahverengı akıntı geldı bısey olmaz eskı kandır kırmızı kan olmadıktan sonra bısey olmaz dedı .ama hala korkuyorum.
bıde canım kesenın boyu nerde yazıo GS yazan yermı gs 14.3 mm yazıoamin cnm gelince haber ver banada allahın izniyle bişey olmaz...