Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haftası gunu yazıo yanında kese boyutu yazıo bana normale gore buyuk geldı :) gercı anladıgımda yokkıAynen cnm kese boyutudur dedigin gibi daha bebek gorunmedigi icin sadece onu olcmuslerdir bende bir cok deger gozukuo ilk ultrasonda ama gs yazmio
canım kahverengı akıntım devam edıo en cok canımı o sıkıohaftası gunu yazıo yanında kese boyutu yazıo bana normale gore buyuk geldı :) gercı anladıgımda yokkı
çalısıyorum canım ama muhasebe de oturuyorum dr calıs bı sıkıntı olmaz evde durursan kafana takarsın dedıKahverengi iste o icerde kalan kan taze kan degil kirmizi kan gelince korkun dior ya doktorda sen stres yapma uzak durman lazim stresten bol bol ayaklarini uzat dinlen ama calisiorsan bu zor evde dinlenebilirsin ama...
Neden biraktin doktor mu dediKiZlar bende 34 um ve coraspini biraktim ama bebege bisey olur biraktigim icin diye korkuyoeummmm
canım dr bana dedıkı asprını ıctıkten sonra kanama felan olursa korkma dedı ondan kafam karış
Bende ecopirin kan sulandırıcı kullaniyorum kahverengi lekelerin oldu bende korkuyorum bırakmaya bana doktorum bırak dedi ama korkuyorum yorumlarda da bırakılmaz deniliyo
Bebeğinizi kucağınıza aldınız sanırım uzun zaman gecmiş ama. ecopirini ben bıraktım çünkü kahverengi lekelerim oldu kan pıhtılaşması sorunum yoktu trombofili panelime bakıldı. düşüklerimden dolayı verdi doktor bırakma dedi ama ben kanamamın ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum siz ne yaptınız merak ettimBende ecopirin kan sulandırıcı kullaniyorum kahverengi lekelerin oldu bende korkuyorum bırakmaya bana doktorum bırak dedi ama korkuyorum yorumlarda da bırakılmaz deniliyo