Hamilelikte asprin yada coraspin kullananlar bakabilir mi?

Aynen cnm kese boyutudur dedigin gibi daha bebek gorunmedigi icin sadece onu olcmuslerdir bende bir cok deger gozukuo ilk ultrasonda ama gs yazmio

Aynen cnm kese boyutudur dedigin gibi daha bebek gorunmedigi icin sadece onu olcmuslerdir bende bir cok deger gozukuo ilk ultrasonda ama gs yazmio

Yakinda sende cozersin canim haftalar gecsin uzman olcaksin bu arada tehliken yokmus ya icerde kalan kanmis ayni benim dedigim gibi cok sukur kafan rahat etsin :)

Kahverengi iste o icerde kalan kan taze kan degil kirmizi kan gelince korkun dior ya doktorda sen stres yapma uzak durman lazim stresten bol bol ayaklarini uzat dinlen ama calisiorsan bu zor evde dinlenebilirsin ama...

çalısıyorum canım ama muhasebe de oturuyorum dr calıs bı sıkıntı olmaz evde durursan kafana takarsın dedı

Kahverengi iste o icerde kalan kan taze kan degil kirmizi kan gelince korkun dior ya doktorda sen stres yapma uzak durman lazim stresten bol bol ayaklarini uzat dinlen ama calisiorsan bu zor evde dinlenebilirsin ama...
çalısıyorum canım ama muhasebe de oturuyorum dr calıs bı sıkıntı olmaz evde durursan kafana takarsın dedı

KiZlar bende 34 um ve coraspini biraktim ama bebege bisey olur biraktigim icin diye korkuyoeummmm

Ben de 1 önceki gebeliğimde kalp atışı durduğu için kürtaj olmuştum.şimdi gebeliğimi öğrenir öğrenmez günde 1 tane almamı öneedi dr um.
Normal doğumu çok istiyorum ama sağda solda coraspi kullananların genelde sezaryen olduğu yönünde yazı ve yorumlar okudum.hayırlısı olsun bakalım.şimdilik doğum için çok erken 16.haftamdayım.

Bende ecopirin kan sulandırıcı kullaniyorum kahverengi lekelerin oldu bende korkuyorum bırakmaya bana doktorum bırak dedi ama korkuyorum yorumlarda da bırakılmaz deniliyo

Bende ecopirin kan sulandırıcı kullaniyorum kahverengi lekelerin oldu bende korkuyorum bırakmaya bana doktorum bırak dedi ama korkuyorum yorumlarda da bırakılmaz deniliyo
Bebeğinizi kucağınıza aldınız sanırım uzun zaman gecmiş ama. ecopirini ben bıraktım çünkü kahverengi lekelerim oldu kan pıhtılaşması sorunum yoktu trombofili panelime bakıldı. düşüklerimden dolayı verdi doktor bırakma dedi ama ben kanamamın ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum siz ne yaptınız merak ettim

X