Hamilelikte aşırı sinir ve duygusallık

Jadore7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
26
8
33
Selam kizlar. 10+6 haftalık hamileyim. İlk haftalardan beri o kadar sinirliyim ki herşeye bagriyorum sinir oluyorum. Sonradan üzülüyorum pişman oluyorum ama is işten geçmiş oluyor. Çok zor günler geçiriyorum cidden kabus gibi. Bütün duyguları asiri yoğun yasiyorum. Napicam ben kendimi sakinlestiremiyorum.

Bende ilk hamileliğimde öyleydim.. Aşırı sinir vardı ve herşeyede ağlardım.. Eşim ve çevremdekiler illallah demişti artık benden hatta eşim bidaha çocuk istemem sen böyle olucaksan demişti.. Bunda gayet sakinim bi problem yok şükür sinirlerimde ağlama krizlerimde ilk gebelikte kaldı:))

BENDE OYLEYDIM AMA HAMILELIĞE ALIŞTIKÇA GEÇİYOR ŞU AN İNAN ÇOK SAKIN VE SABIRLI OLDUMMM

hiç olmayacak şeylere sinirlenip agresifleşebiliyor insan.. maalesef ben de kimi zaman kendimi böyle hissediyorum..

Sabah 3 saat ağladım, eşim pazar günü çalışıyor diye hem de telefonda ona da ağladım 'seni çok özledim yeter artik" diye.oysa ki daha işe gideli 1 saat olmuştu

Olabilir hormonlar değişiyor. Bu durumlar normal ama kendinizi kontrol etmeyi öğrenebilirsiniz.. beneğe zararı olur fazla sinir fazla duygusallık.
Ama zamanla da geçecek ondan emin olabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…