Hamilelikte aşırı mide bulantısı

Çok çok geçmiş olsun Allah bebeğini sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah evet gerçekten h geçmeyecekmiş gibi geliyo bide herkes diyoki yemek yemiyosun bebek aç kaldı insanın psikolojisini bozmaktan başka bi işe yaramıyo kimse

Merhabalar , sizin bebeğiniz ne kadarlık acaba ben de sanki bidaha hiç yemek yapamicakmışım gibi hissediyorum. Azalacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum insan gerçekten yoruluyo. Bi de ben 5. Katta oturuyorum binada asansör yok inip çıkarken her katta ayrı bi koku var bu beni daha da kötü yapmaya başladı. İlerleyen dönemlerde bu merdivenleri çıkabilir miyim sizce

Zofer kemoterapide kullanılan bir ilaç diye okumuştum. Ben de 6+3 üm iki gündür prilam kullanıyorum. Memnunum.

Ben de 19+2 yim hala bulantılarım devam ediyor ne zaman iştahla yemek yiyeceğim çok merak ediyorum kendi yaptığım yemekleri asla yiyemiyorum 8-10 kilo verdim geçmek bilmiyor iştah artmasını dört gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…