- 11 Nisan 2023
- 9
- 6
- 36
-
- Konu Sahibi maviiidenizzz
arkadasim o sekildeydi iki tane ayri bulanti hapi kullandiMerhaba arkadaşlar , 8 haftalık hamileyim inanılmaz mide bulantısı ve kusma yaşıyorum. Mutfak ve tuvaletin önünden geçemiyorum , hiç birşey yiyemiyorum. Aç kalınca midem daha da çok bulanıyor. Etrafımdaki insanlar abartığımı düşünüyormuş gibi hissediyorum ama ben kendimi hamilelikten çok yoğun bakıma alınması gereken bi hasta gibi hissediyorum. Hiç halim yok yerimden bile kalkamıyorum. Benim gibi olanlar var mı acaba , ne zaman geçecek bu durum gerçekten çok yorucu
Hap falan vermedi mi doktorunuzMerhaba arkadaşlar , 8 haftalık hamileyim inanılmaz mide bulantısı ve kusma yaşıyorum. Mutfak ve tuvaletin önünden geçemiyorum , hiç birşey yiyemiyorum. Aç kalınca midem daha da çok bulanıyor. Etrafımdaki insanlar abartığımı düşünüyormuş gibi hissediyorum ama ben kendimi hamilelikten çok yoğun bakıma alınması gereken bi hasta gibi hissediyorum. Hiç halim yok yerimden bile kalkamıyorum. Benim gibi olanlar var mı acaba , ne zaman geçecek bu durum gerçekten çok yorucu
Cok kusup az besleniyorsanız serum takılması gerekir doktora basvurun. Benim ilk ikisife bulantım 6 7 aylık olana kadar surdu. Sonuncusunda ise doguma kadarMerhaba arkadaşlar , 8 haftalık hamileyim inanılmaz mide bulantısı ve kusma yaşıyorum. Mutfak ve tuvaletin önünden geçemiyorum , hiç birşey yiyemiyorum. Aç kalınca midem daha da çok bulanıyor. Etrafımdaki insanlar abartığımı düşünüyormuş gibi hissediyorum ama ben kendimi hamilelikten çok yoğun bakıma alınması gereken bi hasta gibi hissediyorum. Hiç halim yok yerimden bile kalkamıyorum. Benim gibi olanlar var mı acaba , ne zaman geçecek bu durum gerçekten çok yorucu
Birde hap verdi doktor pek faydasi olmadi ama kullandim.yinede.Cok kusup az besleniyorsanız serum takılması gerekir doktora basvurun. Benim ilk ikisife bulantım 6 7 aylık olana kadar surdu. Sonuncusunda ise doguma kadar
migde bulantısı ilacı işe biraz yarıyor gece yatmadan 2 tane sabah ogle aksam derken toparlıyor.. kusmaktan boynum tutuldu artık .. boyle hissetmen normal canım ama insa gececekMerhaba arkadaşlar , 8 haftalık hamileyim inanılmaz mide bulantısı ve kusma yaşıyorum. Mutfak ve tuvaletin önünden geçemiyorum , hiç birşey yiyemiyorum. Aç kalınca midem daha da çok bulanıyor. Etrafımdaki insanlar abartığımı düşünüyormuş gibi hissediyorum ama ben kendimi hamilelikten çok yoğun bakıma alınması gereken bi hasta gibi hissediyorum. Hiç halim yok yerimden bile kalkamıyorum. Benim gibi olanlar var mı acaba , ne zaman geçecek bu durum gerçekten çok yorucu
başka hap verir degistirir siz yinede doktorunuza detaylica anlatin. Yurt dısındayim yoksa ilacimın adini size verirdim soylrdiniz doktorunuz aBirde hap verdi doktor pek faydasi olmadi ama kullandim.yinede.
Ben varım 5+6 yım ölüyorum. Bi çözüm bulabıldınız mı?Merhaba arkadaşlar , 8 haftalık hamileyim inanılmaz mide bulantısı ve kusma yaşıyorum. Mutfak ve tuvaletin önünden geçemiyorum , hiç birşey yiyemiyorum. Aç kalınca midem daha da çok bulanıyor. Etrafımdaki insanlar abartığımı düşünüyormuş gibi hissediyorum ama ben kendimi hamilelikten çok yoğun bakıma alınması gereken bi hasta gibi hissediyorum. Hiç halim yok yerimden bile kalkamıyorum. Benim gibi olanlar var mı acaba , ne zaman geçecek bu durum gerçekten çok yorucu
Hayır malesef hala aynıyım 9+5 teyim aynen devamBen varım 5+6 yım ölüyorum. Bi çözüm bulabıldınız mı?
Azalmıyorrrrrr 12+6 olarak söylüyorum....Hayır malesef hala aynıyım 9+5 teyim aynen devam12. Haftadan sonra azalır diyolar inşallah öyle olur
Ne yapcaz boyle ya hareketsizlikten kiloda alıyorum mutfaga zor gidiyorum yaHayır malesef hala aynıyım 9+5 teyim aynen devam12. Haftadan sonra azalır diyolar inşallah öyle olur
Belki yakında azalır 12 haftadan sonra hormonlar azalmaya başlıyomuş o biraz sakınleştirir. Sende kotu musun?Azalmıyorrrrrr 12+6 olarak söylüyorum....
Benim cok midem bulaniyordu. Su an 13+1iz sanki azalmaya basladiBelki yakında azalır 12 haftadan sonra hormonlar azalmaya başlıyomuş o biraz sakınleştirir. Sende kotu musun?
zofer asiri memnunlar kullananlarAynı sorun bende de var yok böyle bir bulantıtavsiye edeceğiniz bir bulantı hap var mı bu işe yaradı diye
Tm çok teşekkür ederimzofer asiri memnunlar kullananlar