gizemtas Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2023 243 78 2 Haziran 2023 Konu Sahibi gizemtas #1 Merhabalar hamilelik dönemlerinde Hangi aşılar hangi haftada yapılıyor ? bilgilendirir misiniz internette yeterli bilgi bulamadım
Merhabalar hamilelik dönemlerinde Hangi aşılar hangi haftada yapılıyor ? bilgilendirir misiniz internette yeterli bilgi bulamadım
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.813 21.579 2 Haziran 2023 Konu Sahibi gizemtas #2 Sanırım 20. hafta civarı tetanoz yapılıyor ama en güzeli sağlık ocağına sorun, zaten aşınızı orada yapıyorlar
Sanırım 20. hafta civarı tetanoz yapılıyor ama en güzeli sağlık ocağına sorun, zaten aşınızı orada yapıyorlar
Bearhug Once upon a time there was a happy bear family... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ekim 2016 4.226 9.277 2 Haziran 2023 Konu Sahibi gizemtas #3 gizemtas .!.: Merhabalar hamilelik dönemlerinde Hangi aşılar hangi haftada yapılıyor ? bilgilendirir misiniz internette yeterli bilgi bulamadım Genişletmek için tıkla... Sadece tetanoz yapılıyor dediler bana 18. Haftada ilk dozu yaptılar bir ay sonra da ikinci doz olacak başka da aşı olmayacağım bildiğim kadarıyla
gizemtas .!.: Merhabalar hamilelik dönemlerinde Hangi aşılar hangi haftada yapılıyor ? bilgilendirir misiniz internette yeterli bilgi bulamadım Genişletmek için tıkla... Sadece tetanoz yapılıyor dediler bana 18. Haftada ilk dozu yaptılar bir ay sonra da ikinci doz olacak başka da aşı olmayacağım bildiğim kadarıyla
gizemtas Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2023 243 78 2 Haziran 2023 Konu Sahibi gizemtas #4 Geçen gittim sağlık ocağına elime 3 tane tarih verdi aşı takvimin dedi de çok kalabalıktı o an aklıma da gelmemişti ne aşısı demek merak ettim en iyisi hafta içi uğrayıp sormak
Geçen gittim sağlık ocağına elime 3 tane tarih verdi aşı takvimin dedi de çok kalabalıktı o an aklıma da gelmemişti ne aşısı demek merak ettim en iyisi hafta içi uğrayıp sormak