Hamilelikte artan et benleri

Benim de ozellikle boyun kisminda bir sürü ufak ufak ben cıkmış ya :KK43: hamilelikle alakalimiymis gercekten? Bende normal leke seklinde yuzumde boynumda falan benler vardibzaten ama bunlar minik minik et benleri...:KK51:

Benim de ozellikle boyun kisminda bir sürü ufak ufak ben cıkmış ya :KK43: hamilelikle alakalimiymis gercekten? Bende normal leke seklinde yuzumde boynumda falan benler vardibzaten ama bunlar minik minik et benleri...:KK51:

Evet canım hamilelikle alakalı. Hormonlar değişiyor ya. Görsen ben de o kadar çok vardı ki anlatamam. Doğumdan sonra çoğu gitti. Zaten ben de vardı et beni , beş altı tane. O kadarı kaldı. Onları da cildiyle gidip dondurdum. Doğum sonrası dökülmezse en kötü ihtimal sen de dondurursun. Bir şey sıkıyor benlere. Bir hafta sonra dökülüyor. Beş dakikalık bir işlem

Evet canım hamilelikle alakalı. Hormonlar değişiyor ya. Görsen ben de o kadar çok vardı ki anlatamam. Doğumdan sonra çoğu gitti. Zaten ben de vardı et beni , beş altı tane. O kadarı kaldı. Onları da cildiyle gidip dondurdum. Doğum sonrası dökülmezse en kötü ihtimal sen de dondurursun. Bir şey sıkıyor benlere. Bir hafta sonra dökülüyor. Beş dakikalık bir işlem
Sagol canm insaallah benmkiler de dökülür. Psikolojik olarak elim de surekli boynumda oynayip duruyorum buyutcem daha cok bole :KK43: nasip olursa dogumdan sonra giderim bende insaallah.

kızlar bugün cildiyeye gittim. doktor hamilelikte et benlerinin artabileceğini , normal olduğunu söyledi. benim genital bölgede de birkaç tane çıkmıstı. özellikle onları gösterdim genital siğil mi yoksa et beni mi diye. şükür et beniymiş. cünkü normal doğum istiyorum.Bir spreyle yaktı onları. boyundaki ve diğer bölgedeki et benleri için tehlikeli değil bunlar ,sen doğumunu yap gelecek kışa gel alırız onları dedi.
Bnmde göğsümün alt taraflarında iğne ucu gibi çok ama çok küçük et beni çıkmış. Ama önemli olan genital bölgede çıkanı. Bende genital sigil den endişeleniyorum. Kadın doğum doktorum genital sigil olabilir de olmayabilir de dedi. Ama şimdi bisey yapamayız dedi. Siz sprey sıkıldığını söylediniz. Sizce ne yapmalıyım. Bu arada 35 haftalık hamileyim

Bnmde göğsümün alt taraflarında iğne ucu gibi çok ama çok küçük et beni çıkmış. Ama önemli olan genital bölgede çıkanı. Bende genital sigil den endişeleniyorum. Kadın doğum doktorum genital sigil olabilir de olmayabilir de dedi. Ama şimdi bisey yapamayız dedi. Siz sprey sıkıldığını söylediniz. Sizce ne yapmalıyım. Bu arada 35 haftalık hamileyim
Canım merhaba. Ben 3 Mart’ta gitmişim cildiyeye, genitaldeki et benlerini yakmıştı. 16 Mart’ta da kızımı doğurdum 2016’da☺️ Yani 13 gün arayla. Devlete gitmiştim. Sen de git göster en azından et beni mi siğil mi öğrenir rahat edersin. Et beniyse yaktırmaya pek gerek kalmıyor ama doktorum çok deneyimli bir cikdiyeciydi. Yakalım dedi ona güvendim sıkıntı yaşamadım

X