- 14 Nisan 2017
- 154
- 85
- 29
- Konu Sahibi Krdln_bjk1903
herkese meraba arkadaşlar 22 haftalık hamileyim bir hafta önce sabah sağ alt karın ağrısı ile uyandım ama ne ağrı ki hiç sormayın hareket ettitmiyo önce gaz sancısı falan dedik ama tabi değildi neyse güç bela yataktan kalktım wc gittim idrar yaparken ağlama haddine geldim ki ağlıyodum da zaten hemen kadın doğum doktorumu aradım bana apandisit olabilir bi acile git muayene ol dedi bayram nedeniyle köydeydik en yakın hastaneye gittik ve bana idrar yolu enfeksiyonu var deyip gönderdiler doktorumu aradım dedim ki idrar yolu enfeksiyonu varmış muayene bile etmedi gönderdi beni dedim doktorum saolsun illa bi doktora muayene olmamı söyledi neyse eve geldim akşama kadar gitmedim evde dinlendim geçer diye tabikide geçmedi akşam acil bi başka hastaneye gittik ve acil doktoru apandisit olabilirdedi cerrahı çağırdı radyolog geldi falan dediler acil amrliyata alcaz düşün kararını bize bildir kendi doktorum da ameliyat derlerse mutlaka ol dediği için hemen tamam dedim ve çok kolaybi ameliyat olur nasıl olsa diye rahat rahat girdim ameliyata çok şükür ameliyattan çıktıktan sonra bebeğim sağlıklıydı ama benim inanılmaz bi ağrım vardı açık ameliyat oldum bebek büyüdüğü için kapalı yapamayız dediler şuan ameliyat olmamın üstünden bir hafta grçti fakat benim ağrılarım hala devam ediyo gaz sancısı da çekiyorum ama ameliyat yerimle ilgili hiç bi ağrım yok doktor bi sorun olmadığını söylüyo bebeğim de sağlıklı fakat ağrılar hiç dinmiyo hergün hastaneye gidim iğne serum yaptırmadıkça da ağrım geçmiyo başına böyle bi olay gelen varsa paylaşırsanız sevinirim