• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin Kalbi durdu Arkadaşlar...

gecmış olsun gercekten uzuldum
bende bebek beklıyorum allh kımsenın basına vermesın
bıdaha yasamassın inşl

gecmis olsun canim umarim allah birdaha yasatmaz ayni aciyi cok kotu birsey bende yasadim bana teselli vermeye gelip yine olur gencsin diyenlere bile sinir oldum bu teselli gelmedi bana allah once saglik versin umarim en kisa zamanda tekrar kalir ve saglikli dogum yaparsin

merhaba arkadaşlar...

belki bu son yazışım olur kasım annesi olarak....

pzt gününden beri kanamam kesilmedi..

kendi doktoruma gittimm.progestan ve düşük iğnesi verdi.rahim ağzı biraz açılmış dedi.istirahat falan devam et dedi. bebeğim sırtını bize dönmüş hiç göremedim yüzünü.3 gündür ağlıyorum.dün de eşim bizim ilçenin kadın doğumcusuna götürdü. o da diğer doktoru tasdik etti. bebeğimin kafası aşağıda imiş. her an düşebilir dedi.2-3 gün içinde belli olurmuş. gözümde yaş kalmadı.ilk bebeğimi kaybedecek olmak çok kötü..zaten zor hamile kalmıştım. yaş oldu 32. bundan sonra daha da tehlikeli ..

velhasılı Allah hepinize ve bebişlerinize sağlık sıhhat versin.Allah kimseyi üzmesin.Dün bebişim kıpır kıpırdı maşallah.

ama annesi rahatsız..

hepiniz Allaha emanet olunn..

hoşçakalınn..:çok üzgünüm:senağlama

Yonca yazını tesadüfen gördüm burada. Başka bir link altında yazsaydın hepimizin daha erken haberi olurdu. Canım benim moralini bozmasan yine. Allah hayırlısını versin. İnşallah bugünleri atlatırsın ve sen de kasım annesi olarak bebeğini kucağına alırsın...

canım en kısa sürede tekrar bebeğini kucağına alman dileğiyle.şunu unutmaki sağlıklı olmayan bebek düşer.Allahım senden çift bebek aldı,.çift bebek versin inşallah:)

merhaba arkadaşlar...

belki bu son yazışım olur kasım annesi olarak....

pzt gününden beri kanamam kesilmedi..

kendi doktoruma gittimm.progestan ve düşük iğnesi verdi.rahim ağzı biraz açılmış dedi.istirahat falan devam et dedi. bebeğim sırtını bize dönmüş hiç göremedim yüzünü.3 gündür ağlıyorum.dün de eşim bizim ilçenin kadın doğumcusuna götürdü. o da diğer doktoru tasdik etti. bebeğimin kafası aşağıda imiş. her an düşebilir dedi.2-3 gün içinde belli olurmuş. gözümde yaş kalmadı.ilk bebeğimi kaybedecek olmak çok kötü..zaten zor hamile kalmıştım. yaş oldu 32. bundan sonra daha da tehlikeli ..

velhasılı Allah hepinize ve bebişlerinize sağlık sıhhat versin.Allah kimseyi üzmesin.Dün bebişim kıpır kıpırdı maşallah.

ama annesi rahatsız..

hepiniz Allaha emanet olunn..

hoşçakalınn..:çok üzgünüm:senağlama
canım benim geçmiş olsun.. keşke kasım annelerine yazsaydın gerçekten hemen haberimiz olurdu.. hemen ümitsiz olma tamammı sen dinlenmene dikkat et inşallah bir sorun olmadan atlatırsın .. dualarım seninle canım....bizide haberdar etmeyi unutma olurmu..

Back