- 9 Ekim 2021
- 45
- 10
- 3
- 35
24 bittiyorKaçıncı haftadasınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 bittiyorKaçıncı haftadasınız
Siz doğum yaptıniz mi acabaÇok sevindim ikiniz adına, bana da moral olmuş oldu çok teşekkür ederim
Paxerayı pek gebelik için önermiyorlar. Doktorunuz mu verdi?Bebeğiniz ve siz nasılsınız? Ben de paxera kullanıyorum endişeliyim
ben gebeliğim boyunca paxil 10mg kullandım bebegm 3,5 aylık maşallah gayette iyi sağlıklı çok şükür hiçbir sorun yaşamadım için rahat olsun bişeycik olmaz Allahın izniyle forumda çok kullanan arkadaşlarda varBebeğiniz nasıl siz nasılsınız, lütfen dönüş yapar mısınız? Ben de paxera 10mg kullanıyorum
hayır canım hiçbir sorun yaşamadım Allaha şükür gayet sağlıklı bebeğim cocuk doktorumuz gerekli kontrolleri yapıyor bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadık sakın aldırma dua et hicbirsey olmaz Allahın izniyle bende paxil 10 mg kullandım hanileliğim boyuncaGerçekten iyi olmanıza çok sevindim . Bebeğinizi emzirebiliyor musunuz? Bebekte nefes kalp gibi sorunlar oluşur çekilme belirtisi olur diye korkutuyorlar. Bebeğimi aldırmayı bile düşündürdüler. Paxera en az mg olan 10 mg kullanıyorum.
Allah razı olsun içime su serptiniz. Emzirebiliyor musunuz pekihayır canım hiçbir sorun yaşamadım Allaha şükür gayet sağlıklı bebeğim cocuk doktorumuz gerekli kontrolleri yapıyor bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadık sakın aldırma dua et hicbirsey olmaz Allahın izniyle bende paxil 10 mg kullandım hanileliğim boyunca
evet emziriyorum 4 aylık oldu bebeğimAllah razı olsun içime su serptiniz. Emzirebiliyor musunuz peki
Durumunuzu tam bilemiycem. Ben en düşük diz 10 mg paxera içiyorum. Ekstra hiç ilaç içmiyorumŞuan ben de kullanıyorum ama yok yine mutsuzluk, iç sıkıntısı, fobi, kaygı sendromu yaşıyorum yanında xanax günde 2 defa çeyrek alıyorun, kötüyüm ya, vücudumu kaldırmakta çok zorlanıyorum. Bu paxeranın muadili daha zararsız bir ilaç yok mu aynı etkili, bir yardım edin ya