• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte antidepresan

Ben de bipolarım. İlaçları ne zaman bırakacağımı bilmiyorum hamilelik için. Lamictal ve secita kullanıyorum. Lütfen bana yardım edin
Ben de bipolarım. İlaçları ne zaman bırakacağımı bilmiyorum hamilelik için. Lamictal ve secita kullanıyorum. Lütfen bana yardım edin
Canim llmictal hamilelikte cok dusuk dozda kullanilabiliyor.ama ilk 3 ay hic kullanmamani tavsiye ederim.
ben de bipolarim.aclari kullanirken hamile kaldim.ogrenince kestim.7 aylik hamileyken lamictal ve lustral dusuk dozda kullandim.simdi cocugum 5 yasinda ve hicbir sorunu yok.ama en guzeli psikiyatri doktorunun kontrolunde birakip hamile kalman

Ozelden de yazabilirsin canim.yardimci olmaya calisirim.hamileligimde cok sorun etmistim ilavlari.psikolojik destek de onemli tabi

Anliyorum ama belli zararsiz baska bi ilac verir.bu kullandigin ilac guvenli degil gibi.normal bi antidepresan degil.riske atma.doktora git.baska ilac yazar.sat tarihin nedir? Son adetin ne zamandizamandi?
23 eylül canım 2 gün önce kalp atışını duyduk 7 haftalığım şu an.

Hamile olduğunu öğrenip de ilaç kullanan arkadaşlar var mı aranızda? Doktora gideceğim fakat gitmeden sizlerin de fikrini almak istedim. 2,5 mg düşük dozda kullanıyorum ama sorun yaşayan ve kullanan var mı merak ediyorum.

Merhabalar ilk üç ay hiçbir doktor önermiyor antideprasan kullanmayı ben hamile olduğumda anında kesmiştim ama 3,5 ay dayanabildim bende de senin gibi psikolojik mide bulantısı war bugün pskiyatristle randewum wardı we cipralex 10 mg kullanabileceğini hamilelikte kullanan çok hastası olduğunu we herhangi bir sorun oluştumadığını söyledi pskiyatristinle görüşsen sana daha çok yardımcı olabilir tabii

hiç sağlıklı bir şey değil bence hemen bırakmalısın.
bunu bebeğin için yap. hepimiz zor şeyler yaşıyoruz. ancak bebegini düşünmek zorundasın.

:(

Merhabalar ilk üç ay hiçbir doktor önermiyor antideprasan kullanmayı ben hamile olduğumda anında kesmiştim ama 3,5 ay dayanabildim bende de senin gibi psikolojik mide bulantısı war bugün pskiyatristle randewum wardı we cipralex 10 mg kullanabileceğini hamilelikte kullanan çok hastası olduğunu we herhangi bir sorun oluştumadığını söyledi pskiyatristinle görüşsen sana daha çok yardımcı olabilir tabii
Yazalı çok olmuş ama umarım görürsün

Hamile olduğunu öğrenip de ilaç kullanan arkadaşlar var mı aranızda? Doktora gideceğim fakat gitmeden sizlerin de fikrini almak istedim. 2,5 mg düşük dozda kullanıyorum ama sorun yaşayan ve kullanan var mı merak ediyorum.
.... diye bir psikolog var yazıp izleyin videolarını sizin gibi olup düzelen çok

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben devam ediyorum valla bebeğin sağlığı ds önemli ama benim de önemli bırakırsam nelerle karşılaşırım bilmiyorum ve korkuyorum o yüzden devam ediyorum. Doktorum bırak bırakma sen bilirsin demişti ama baya oluyor bunu diyeli hamile değildim o zaman şimdi hamileyim ve gitmedim bırak der diye :KK43:
Merhaba umarim görürsünüz mesajımı, bana da birak diyor ama cok kötüyüm kaygılarım arttı kafami kaldıramıyorum, çocuğunuzu saglikla aldınız mı kucağınıza ben 37 yaşındayım cymbalta 30 mg kullaniyorum

krissi merhaba canım hanilelikte rexapin 2,5mg kullanmıssın heralde bende kullanıyormda yeni hanileyim hamilelik boyunca kullandnmı bi zararı oldumu bebegine canım
merhaba canım evet ben hamileliğim boyunca ve hamilelik sonrası emzirme dönemi de dahil 2 sene o ilaca devam ettim. Ama doktor kontrollerim ilaç kullandığım için hep çift dikiş gitti. Yani ayda bir kontrol olurken ben hep 2 bazen 3 gidiyordum. Doktorum devam edebilirsin ama kontrolü bırakırsan neyle karşılaşırız bilemem demişti. O nedenle aksatmadım. Psikiyatri doktorum ve kadın doğum doktorum ortal yürüttü işi. Biraz dayanıksız biri olduğum için bırakmamı istemediler.

merhaba canım evet ben hamileliğim boyunca ve hamilelik sonrası emzirme dönemi de dahil 2 sene o ilaca devam ettim. Ama doktor kontrollerim ilaç kullandığım için hep çift dikiş gitti. Yani ayda bir kontrol olurken ben hep 2 bazen 3 gidiyordum. Doktorum devam edebilirsin ama kontrolü bırakırsan neyle karşılaşırız bilemem demişti. O nedenle aksatmadım. Psikiyatri doktorum ve kadın doğum doktorum ortal yürüttü işi. Biraz dayanıksız biri olduğum için bırakmamı istemediler.
bebeğin nasıl cnm hicbi skntı olmadı dmi hamileliğinde ve doğumdan sonra bende remeron 15 ve rexapin 2,5mg kullanıyorumda ondan sordum canım

bebeğin nasıl cnm hicbi skntı olmadı dmi hamileliğinde ve doğumdan sonra bende remeron 15 ve rexapin 2,5mg kullanıyorumda ondan sordum canım
benim sadece raxapindi ve kontrollerimi hiç aksatmadan hamileliğimi sıkıntısız bitirdim çok şükür. Kızım 4 yaşına girecek haziranda. Ben sorun yaşamadım. Ama diğer ilacının mg yüksek doktorun ne diyor bu konuda. Onu dinle

benim sadece raxapindi ve kontrollerimi hiç aksatmadan hamileliğimi sıkıntısız bitirdim çok şükür. Kızım 4 yaşına girecek haziranda. Ben sorun yaşamadım. Ama diğer ilacının mg yüksek doktorun ne diyor bu konuda. Onu dinle
onunda en dusuk dozu 15 canım remeron hamilelikte kullanılan en zararsız antidpresanmş ondan psikiyatrim için rahat olsn diyor hep

onunda en dusuk dozu 15 canım remeron hamilelikte kullanılan en zararsız antidpresanmş ondan psikiyatrim için rahat olsn diyor hep
doktordan iyi bilecek değiliz elbette. İçin rahat olsun o zaman. Bebeğin kontrollerini ihmal etme. 2. 3. Taramalara dikkat et. İçine de korkuyu sokma. Allah yardımcın olsun inşallah sıkıntısız bitirirsin süreci.

Ben kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım. Ama arkama dönüp baktığımda berbat bir hamilelik ve lohusalık yaşadım keşke zamanında doktor iç dediğinde içseydim. Ben korktum doktor iç dediği galde içmedim. Hamilelik öncesi laxryl ve sulinex 225 kullanıyordum herşey yolundaydı hamile kaldım 8. Haftamda yine başladı OKB ve panik atak. 16 haftaya kadar dayandım sonrasında iki doktor koordineli selectra 25 başladılar onuda korkudan bir gün içtim bir gün içmedim. Yine de biraz faydası oldu. Ama tam rahatlatmadım. Doğum sonrası lohusa depresyonu daha ağır geçti kötü günlerdi yani. Korkmayın doktorunuz için diyorsa için. Oğlum çok sağlıklı doğdu ve 3 yaşına girecek Allah'a şükür problemi yok

Merhabalar bende remeron kullanmak istiyorum da uykusuzluk iştahsızlık var 15. Haftamdayım. Siz hiç sorun yaşamadınız dimi

Merhabalar bende remeron kullanmak istiyorum da uykusuzluk iştahsızlık var 15. Haftamdayım. Siz hiç sorun yaşamadınız dimi
30 haftam bitti suana kdar yasamadım bi sorun doğduktan sonrada yasamam insallah ben sadece remeronda kullanmıyorum 10 mg paxilde kullanıyorm

Back