Ne zamandır kullanıyorsunuz peki, ben bugün başladım 15 mg remeron kullanmaya30 haftam bitti suana kdar yasamadım bi sorun doğduktan sonrada yasamam insallah ben sadece remeronda kullanmıyorum 10 mg paxilde kullanıyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zamandır kullanıyorsunuz peki, ben bugün başladım 15 mg remeron kullanmaya30 haftam bitti suana kdar yasamadım bi sorun doğduktan sonrada yasamam insallah ben sadece remeronda kullanmıyorum 10 mg paxilde kullanıyorm
30 haftam bitti suana kdar yasamadım bi sorun doğduktan sonrada yasamam insallah ben sadece remeronda kullanmıyorum 10 mg paxilde kullanıyormn
ne zamandır başladınız kullanmaya peki , böyle sizlerin yazıları okuyunca korkularım azalıp yüreğime su serpiliyor resmen Doktorlar adam akıllı pek birşey demedi remeron için bana da30 haftam bitti suana kdar yasamadım bi sorun doğduktan sonrada yasamam insallah ben sadece remeronda kullanmıyorum 10 mg paxilde kullanıyorm
ben gebeliğin basndan berı kullanıyorum doktor braktrmadı hıcNe zamandır kullanıyorsunuz peki, ben bugün başladım 15 mg remeron kullanmaya
Ben hamile kalmadan önce iki üç sene kullanmıştım sonra bırakmıştım hamile kalınca 15. Haftaya kadar sabrettim ama daha fazla dayanamadım. Aile çevresi korkuttu beni daha çok kullanma diye dün akşam yazılarını okuyunca bir cesaret geldi banaben gebeliğin basndan berı kullanıyorum doktor braktrmadı hıc
yok hic korkma cnm gonul rahatlıgıyla kullan valla dogumdan sonra bi zararı ckarmı bu ilaçlarn bilmiyorm ama ikili testim daha snra ayrıntılı ultrasonumda herseyim normal cıktı sukurBen hamile kalmadan önce iki üç sene kullanmıştım sonra bırakmıştım hamile kalınca 15. Haftaya kadar sabrettim ama daha fazla dayanamadım. Aile çevresi korkuttu beni daha çok kullanma diye dün akşam yazılarını okuyunca bir cesaret geldi bana
Çok sevindim çok şükür Aklıma takılan birşey olursa yine yazarım size ilginize teşekkür ederimyok hic korkma cnm gonul rahatlıgıyla kullan valla dogumdan sonra bi zararı ckarmı bu ilaçlarn bilmiyorm ama ikili testim daha snra ayrıntılı ultrasonumda herseyim normal cıktı sukur
Son olrak birşey sormak istiyorum doktor antisepresanlar için bebeğe ne testler uyguladılar ekstra biliyor musunuzÇok sevindim çok şükür Aklıma takılan birşey olursa yine yazarım size ilginize teşekkür ederim
Bu remeron için doktor bebeğe ekstra ne testler yaptı acaba30 haftam bitti suana kdar yasamadım bi sorun doğduktan sonrada yasamam insallah ben sadece remeronda kullanmıyorum 10 mg paxilde kullanıyorm
yapmadı test ne testinden bahsettiğini anlayamadmBu remeron için doktor bebeğe ekstra ne testler yaptı acaba
yapmadı test ne testinden bahsettiğini anlayaikili
İkili üçlü testlerde belli oluyor mu acaba diye düşündüm deyapmadı test ne testinden bahsettiğini anlayamadm
onlar antidepresan tedavisi gören için özellikle yapılmıyo cnm tum gebelere yapılıyo ikili test down sendromu testi ayrıntılı ıltrasondada organlarına falan bakılıyor yani özellikle yapılan bi testi yokİkili üçlü testlerde belli oluyor mu acaba diye düşündüm de
Şimdi daha iyi anladım teşekkür ederim bende dün doktor kontrolüne gittim remeronu söyledim doktorumda remeron bebeğe zarar vermez dedionlar antidepresan tedavisi gören için özellikle yapılmıyo cnm tum gebelere yapılıyo ikili test down sendromu testi ayrıntılı ıltrasondada organlarına falan bakılıyor yani özellikle yapılan bi testi yok
Merhabalar tekrardan ben merak ettimde acaba remeron kullanmıştınız bebeğiniz siz nasılsınız , remeron olumsuz bir etki yaptı mı bebekte veya sizde bende içiyorum hala 25. Haftamdayımyok hic korkma cnm gonul rahatlıgıyla kullan valla dogumdan sonra bi zararı ckarmı bu ilaçlarn bilmiyorm ama ikili testim daha snra ayrıntılı ultrasonumda herseyim normal cıktı sukur
hayır yapmadı bebeğim gayet sağlıklı doğdu çok şükürMerhabalar tekrardan ben merak ettimde acaba remeron kullanmıştınız bebeğiniz siz nasılsınız , remeron olumsuz bir etki yaptı mı bebekte veya sizde bende içiyorum hala 25. Haftamdayım
Emzirirken ne yaptınız peki bende şu an sizin gibiyim 25 mg selectra kullanıyorum 24. Haftamdayım 2 hafta oldu başlayalı biraz rahatlamış hissediyorum şükür ama emzirme döneminde ne yapacağım bilmiyorumBen kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım. Ama arkama dönüp baktığımda berbat bir hamilelik ve lohusalık yaşadım keşke zamanında doktor iç dediğinde içseydim. Ben korktum doktor iç dediği galde içmedim. Hamilelik öncesi laxryl ve sulinex 225 kullanıyordum herşey yolundaydı hamile kaldım 8. Haftamda yine başladı OKB ve panik atak. 16 haftaya kadar dayandım sonrasında iki doktor koordineli selectra 25 başladılar onuda korkudan bir gün içtim bir gün içmedim. Yine de biraz faydası oldu. Ama tam rahatlatmadım. Doğum sonrası lohusa depresyonu daha ağır geçti kötü günlerdi yani. Korkmayın doktorunuz için diyorsa için. Oğlum çok sağlıklı doğdu ve 3 yaşına girecek Allah'a şükür problemi yok
Çok sevindim ikiniz adına, bana da moral olmuş oldu çok teşekkür ederimhayır yapmadı bebeğim gayet sağlıklı doğdu çok şükür
Ben de çok kötüyüm lustral tavsiye etti bir doktor ama kendi doktorum istemiyorEmzirirken ne yaptınız peki bende şu an sizin gibiyim 25 mg selectra kullanıyorum 24. Haftamdayım 2 hafta oldu başlayalı biraz rahatlamış hissediyorum şükür ama emzirme döneminde ne yapacağım bilmiyorum
Ben de çok kötüyüm lustral tavsiye etti bir doktor ama kendi doktorum istemiyor