Hamilelikte antidepresan kullanan varmı. duygu durum

Peki çıldırıp onu bırakacak gibi his geliyo içime tuhaf oluyorum
Merhaba, Russ Harris - Mutluluk Tuzağı kitabını öneririm. Düşünceleri ciddiye almamak ve aklınıza hangi düşünceler gelirse gelsin onlara kapılmayıp kendi değerleriniz doğrultusunda bir hayat kurmak konusunda yardımcı olabilir.

Peki çıldırıp onu bırakacak gibi his geliyo içime tuhaf oluyorum
Yalancı tabi ki de ama siz bir doktora gidin mutlaka..Psikiyatri doktorunuzun vereceği ilaçlardan ,kadın doğum doktorunuzuda bilgilendirin...Ama şunu söyleyeyim o düşünceler yalan..Yok öyle şeyler...Onları siz düşünüyorsunuz...Artı çaba göstermeniz gerek ayrıca...Ama uzmana görünün biran önce..

Yalancı tabi ki de ama siz bir doktora gidin mutlaka..Psikiyatri doktorunuzun vereceği ilaçlardan ,kadın doğum doktorunuzuda bilgilendirin...Ama şunu söyleyeyim o düşünceler yalan..Yok öyle şeyler...Onları siz düşünüyorsunuz...Artı çaba göstermeniz gerek ayrıca...Ama uzmana görünün biran önce..
Tedaviyle geçer mi

Tedaviyle geçer mi
Tedavi ve çaba...Sürekli meşgale bulmalısınız..Dışarı çıkıp temiz havada yürümelisiniz...Destek artı çabayla geçecek..Hamilesiniz ve hormonel olarak da etkilenmişsinizdir..Bunlarla ilgili kitaplar var onları okuyabilirsiniz...Hep birşeylerle uğraşın

İnşallha teşekkür ederim
Tedavi ve çaba...Sürekli meşgale bulmalısınız..Dışarı çıkıp temiz havada yürümelisiniz...Destek artı çabayla geçecek..Hamilesiniz ve hormonel olarak da etkilenmişsinizdir..Bunlarla ilgili kitaplar var onları okuyabilirsiniz...Hep birşeylerle uğraşın

Anlık kötü düşünceler bunlar. Yani aslında çıkmaza girdiğin için. Böyle olumsuz şeyler düşünme sakın kitap okumayı dene. Mesela bi kitap bul zevkine göre içinde ki karaktere kapıl ben öyle yaparım hep sanki bambaşka bir hayatın içerisinde ayrı bir serüven yaşıyormuşum gibi .. insanı alıp götürüyor. Olumsuzluklardan kurtulup kafanı dağıtman gerekiyor. Allah yardımcın olsun canım . Sıkıldıkça yazabilirsin

Selam kızlar. Bende ilaç kullaniyorum, hamile kalmak istiyorum ama ilaçlari biraktigim zaman çok kotu oluyorum. Ne yapsam çok kısır bir dongu ya..
Hamilelikte ilaç kullanip saglikli doguran çok aslinda.

Merhaba hanımlar. Ben 7 aylık hamileyim. Ve duygularım çok değişik sabahları mutsuz uyanıyorum birşey yapmak istemiyorum sürekli ruh halim kötü. Üsteyim durmadan acaba eşimi seviyor muyum onunla mutsuz muyum acaba sevmiyo muyum diye sorular geliyor deli oluyorum. Antidepresan kullanan var mı bu ayda kullarsam bebeğe zararı nası olur ve emzirirken de kullanabilir miyim. Ben artık sıkıldım bu durumdan neden böyle hissediyorum. Eşim çok anlayışlı aslında çok mutluyduk bu şüpheli sorular dan bıktım eski günlerimi özledim. Bebeğe bile alışveriş yapmak gelmiyor içimden mutsuzum
Merhaba konu eski ama hala buralard
Merhaba hanımlar. Ben 7 aylık hamileyim. Ve duygularım çok değişik sabahları mutsuz uyanıyorum birşey yapmak istemiyorum sürekli ruh halim kötü. Üsteyim durmadan acaba eşimi seviyor muyum onunla mutsuz muyum acaba sevmiyo muyum diye sorular geliyor deli oluyorum. Antidepresan kullanan var mı bu ayda kullarsam bebeğe zararı nası olur ve emzirirken de kullanabilir miyim. Ben artık sıkıldım bu durumdan neden böyle hissediyorum. Eşim çok anlayışlı aslında çok mutluyduk bu şüpheli sorular dan bıktım eski günlerimi özledim. Bebeğe bile alışveriş yapmak gelmiyor içimden mutsuzum
merhaba konu eski ama buralarda mısınız ? Bende hamileyim ve benzer şeyleri yaşıyorum şu an eşimin yüzüne bile bakamıyorum çok mutsuzum . İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor . Psikolojik destek aldınız mı bu süreçte

Back