Hamilelikte aile sorunlari huzursuzluklar

Tamamini okuyamadim. Sadece sunu diyebilirim bebeginiz icin sakin kalmaya calisin.
Hamileligimin ilk 4 ayinda sadece elma yedim. Herseyden tiksinmistim cunku. Gunde 10 kere kusuyordum. Asiri mide bulantisi halsizlik. Beni gorenler öluyorum saniyordu.
Evde esyalardan tiksindim oturma odasina giremedim aylarca. 9 ay yemek pisirmedim mutfaga giremedim.
Girdigim marketlerden tiksindim hala o marketlere gidemem.
Esimden bile tiksindim.
Bunlari yasamayan bilemez. Sizi anlamayan insanlarin tavirlari yuzunden uzulmeyin. Ucretsiz izninizi alip kendi evinizde yatin surekli

Yazinin tamamini okuyunca bir tık abarttiginizi dusundum. Ben yiyeceklerden tiksindigimde ' normalde bunu cok severim ama gebelikten dolayi midem almiyor' diyordum karsi tarafi kotu hissettirmemek adina. Zofran benim bulantilarimi gecirmedigi icin acile gitmemistim. Ilac olarak prilam kullanabilirsiniz.

Doğru demissiniz vallahi kaynana kayinpeder tarafindan beklentiler sacmalik bizdogurucaz biz bakicaz sonucta adamlar bile ilgilenmiyor el üstünde tutulmak isteniyoruz oda olmaz bence bayan sıkıntılı zamanında dertleşmek için de olsa kendi ailesini aramalı cocuk degiliz sonucta birde eş ailesinden mi poh poh beklicez beklentiler asıl bunalıma sokuyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…