O zaman doğumdan sonra hormonlar eskiye dönünce değişecek hiç umut etmiyimBende tatlıdan sonra oluyo valla canım :) ve geçmedi geçecek gibide değil
Bende ole umit ediyodum oglumda 3 ayından sonra gecti bunda hala devam her yemekten sonra bnm ayni sanki bisey yememis hasta gibi agzimin ici camur gibi oluyo hic sevmiyorum karanfil seviyosan agzina at bi tane baya iyi geliyoYaa demeyin öyle ben artık 3 aydan sonra geçer diye bakıyordumya herşeyi yedikten sonrası ağzım zehir gibi oluyor hiç bir şeyin tadı şöyle damağımda kalmıyor bendede özellikle tuzlu şeylerden sonra dahada acılaşıyor ayran peynir salçalı şeyler mesela salçalı yemeğin tuzuna bakıcam anlamıyorum daha çok acılaşıyo ağzım . Nasıl birşey anlamadım dediğiniz gibi herkesde olmuyor etrafıma söylüyorum kimse daha demedi bendede oldu dedim acaba başka birşey mi bende mi bi anormallik var . bende bulantı olmadı bu oldu hep ağzım acı S Sempatikhatun20 ZelGN
Evet sanki ağzımda ilac eritmişim gibi nasıl birşey anlamıyorumBende ole umit ediyodum oglumda 3 ayından sonra gecti bunda hala devam her yemekten sonra bnm ayni sanki bisey yememis hasta gibi agzimin ici camur gibi oluyo hic sevmiyorum karanfil seviyosan agzina at bi tane baya iyi geliyo
Geçiyormuş gerçekten merak etmeyin bende baya uzun sürdü ama geçti belli bir zamandan sonraBenim de bu aralar en büyük derdim o berbat acı tat. Suyun bile tadı acı. Yediğim yemekten hiç Zevk alamıyorum. Yemek de yemek isteniyorum o yüzden. Sanki sürekli antibiyotik içmişim gibi bir tat ağzımda.. nasıl geçecek bilmiyorum(
Ay tam anlatmak istediğimi eksiksiz anlatmışsınız. Bu kadar net anlatamazdım ben. Çok teşekkür ederim. Peki nasıl geçti ? Ne yaptınız. Ben şuan 7+0 Gebeliğim.Benim de bu aralar en büyük derdim o berbat acı tat. Suyun bile tadı acı. Yediğim yemekten hiç Zevk alamıyorum. Yemek de yemek isteniyorum o yüzden. Sanki sürekli antibiyotik içmişim gibi bir tat ağzımda.. nasıl geçecek bilmiyorum(
Merhaba bendede bu agız tadı bozukluğu vardı, ama bugün sanki azaldı ,sizinki ne zaman gecti ?Ay tam anlatmak istediğimi eksiksiz anlatmışsınız. Bu kadar net anlatamazdım ben. Çok teşekkür ederim. Peki nasıl geçti ? Ne yaptınız. Ben şuan 7+0 Gebeliğim.
Geçti desem yalan olur hafif hala var. Prilam verdi doktorum hem bulantımı hem kusmamı geçirdi çok şükür. Koku hassasiyeti ve acı tadı da minimuma indirdi ama hala suyu canı yürekten içemiyorum.Merhaba bendede bu agız tadı bozukluğu vardı, ama bugün sanki azaldı ,sizinki ne zaman gecti ?
Merhaba, agzinizdaki aci tat kacinci haftada gecti acaba? Birde cinsiyeti ne olduAy tam anlatmak istediğimi eksiksiz anlatmışsınız. Bu kadar net anlatamazdım ben. Çok teşekkür ederim. Peki nasıl geçti ? Ne yaptınız. Ben şuan 7+0 Gebeliğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?