Hamilelikte ağda yapiyormusunuz?

Kadriye2183440

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
81
25
38
26
6. Ayıma az kaldı hep korkumdan jilet yaptim ama jilette içim rahat olmuyor temiz hissedemiyorum. Kuaförde agda yaptırmaya başlasam mı? Sorun olurmu?

6. Ayıma az kaldı hep korkumdan jilet yaptim ama jilette içim rahat olmuyor temiz hissedemiyorum. Kuaförde agda yaptırmaya başlasam mı? Sorun olurmu?
Kendi agdanizi malzemenizi götürseniz hijyen sorunu yasamazsiniz. Belki altiniza sermek icin de bir sey alirsiniz.

Ah jilet acil yardim uzmanı ama ağdada fayda var çevrende yapabilecek bir yakının yok ise şu durumda çok çok temiz önüne geleni müşteri olarak almayan ki diyeyim artık kırıcı olmadan bilemedim ama ağda salonuna gitmen senin içinde daha rahat olabilir.

Güvendiğim yerde ağda yaptırıyorum. Bazen evde kendim ağda bandıyla hallediyorum. Doğuma kadar ağda kullanıcam bir sakınca görmüyorum.

Makinayla alabiliyormusunuz ya da eldivenle
Ben bekarımda merak ettim karnınız şiş olduğundan mı alamıyorsunuz

Başından beri Evde yapmaya devam ediyordum ama karnım büyüyünce kuaför arkadaşımdan yardım almaya başladım ☺️

normalde lazerliyim çok kıllı değilim ama çok uzun süredir rötüşa gidemediğim için mecburen ağdaya gidiyorun bende. temiz bir yerse rahatlıkla yaptırabilirsiniz. ben jiletle rahat edemiyorum çok batma ve kaşıntı yapıyor.

Merhaba henüz 5 haftalık hamileyim ağda yapmak için tereddüt ettim yapan varmı sıkıntı yaratırmı

Bende erken doğum riskini arttırıyor diye gitmiyorum. Son ay giderim diyordum illa yok diyor annem eşim fln riske atma. Zaten genelde sıkıntı enfeksiyon riskiymiş temiz bi yer olmalı. Nasıl olck bilmem ya

Bende erken doğum riskini arttırıyor diye gitmiyorum. Son ay giderim diyordum illa yok diyor annem eşim fln riske atma. Zaten genelde sıkıntı enfeksiyon riskiymiş temiz bi yer olmalı. Nasıl olck bilmem ya
İlk haftaların da gitmişmiydin ağdaya canım ?

ben lazerliyim normalde ama uzun zamandır gidemediğim için biraz kıllandım yine😁gidiyorum ağdaya hiç bir sorun da yaşamadım. ilk gebeliğimde de gittim.

8 ay boyunca ağdaya gittim tertemizdm 9. Ayimda heryer kapandı sokağa çıkma yasağı geldi kendim alamadım eşimde jiletle keser diye korktum yarim yamalak kesip doğuma gittim 😂😂

Kendi malzemenizi alip evde yaptirsaniz daha iyi olur. Bazi kuaforler eve geliyorlar. Hamileyken yaptirdim ama salgin doneminde oldugumuz icin guvensiz geliyor bana

Back
X