- 21 Mayıs 2020
- 81
- 25
- 38
- 26
- Konu Sahibi Kadriye2183440
-
Kendi agdanizi malzemenizi götürseniz hijyen sorunu yasamazsiniz. Belki altiniza sermek icin de bir sey alirsiniz.6. Ayıma az kaldı hep korkumdan jilet yaptim ama jilette içim rahat olmuyor temiz hissedemiyorum. Kuaförde agda yaptırmaya başlasam mı? Sorun olurmu?
6. Ayıma az kaldı hep korkumdan jilet yaptim ama jilette içim rahat olmuyor temiz hissedemiyorum. Kuaförde agda yaptırmaya başlasam mı? Sorun olurmu?
Arada bir agda yapiyorum ama şimdi yapamiycak duruma geldim o yüzden gitmem gerekiyorGüvendiğim yerde ağda yaptırıyorum. Bazen evde kendim ağda bandıyla hallediyorum. Doğuma kadar ağda kullanıcam bir sakınca görmüyorum.
Agda arada sırada yapıyordum ama karnım da belli bir aydan sonra büyüyünce çok zor geliyor yapamıyorum göremiyorum yaniMakinayla alabiliyormusunuz ya da eldivenle
Ben bekarımda merak ettim karnınız şiş olduğundan mı alamıyorsunuz
İlk haftaların da gitmişmiydin ağdaya canım ?Bende erken doğum riskini arttırıyor diye gitmiyorum. Son ay giderim diyordum illa yok diyor annem eşim fln riske atma. Zaten genelde sıkıntı enfeksiyon riskiymiş temiz bi yer olmalı. Nasıl olck bilmem ya
Hayır o zamanlar lazerliydim sonradan bi coştu her yerim kıl şuan.İlk haftaların da gitmişmiydin ağdaya canım ?
34. Haftadayim geçen hafta kuaföre agdaya gittim bi sıkıntı olmadı canîm rahattım benMerhaba henüz 5 haftalık hamileyim ağda yapmak için tereddüt ettim yapan varmı sıkıntı yaratırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?