Benimde adete 4 gün vardi ufaktan kanamam oldu kahveden pembeye döndü ertesi gün şidetli oldu 2 gün surdu ve 3. Günden sonra kahveye dondu ama sedece peçeteyle silerken görüyorum acaba hamilemiyim yarın sabah ilk isim test yapmak bide hani üstüne görme derler ya onun kanama yoğunluğu nasil oluyo onu merak ediyorumBen oğluma hamile.kaldigim ay adet oldum sandım.
Wc ye gittim resmen kan isiyorum afedersin..
Dedim oldum herhalde taktım pedi..
Ikinci günün akşamı azaldı, üçüncü güne kesildi..
Ordan şüphelendim..
Ama hamileyken her ay adet görmek olmadı.
O normalmidir bilemedim.
Çok ilginç değil miVar. Eşimin arkadaşının eşi. 3.ay hamile olduğuni öğrendi. O da tesadüfen grip oldu doktora gitti doktor ne olur ne olmaz diye test yapmştı. Bir de doğuma gittiğim zaman orada ilgilenen abi eşinin hamile olduğunu 4. Ayında öğrenmişler.. O da doktora gitmiş doktor kontrol amaçlı test yapmıştı o şekilde..
Mutlaka test yap için ferahlasın.Benimde adete 4 gün vardi ufaktan kanamam oldu kahveden pembeye döndü ertesi gün şidetli oldu 2 gün surdu ve 3. Günden sonra kahveye dondu ama sedece peçeteyle silerken görüyorum acaba hamilemiyim yarın sabah ilk isim test yapmak bide hani üstüne görme derler ya onun kanama yoğunluğu nasil oluyo onu merak ediyorum
Ben oğluma hamile.kaldigim ay adet oldum sandım.
Ordan şüphelendim..
O normalmidir bilemedim.
23 çocuğum olmadi martta kendiliginden hamile kalmisim ama haberim yoktu temizlik yol falan derken 4+5 günlükken düşükle sonuclandiMutlaka test yap için ferahlasın.
Valla normal adetin dışındaki kanama üstüne görme olabilir. Yanı sen bilirsin her ay nasıl ne şiddette olduğunu; anlarsın yani.
Ben anlamıştım hemen normal adetim değildi.
Evet çok şaşırmıştım. Ama hastanedeki abiye çok sevinmiştim. Yıllarca uğraşmışlar, tüp bebek herşey olmamış.. ümitlerini yitirmişler abinin babası vefat etmiş sonra hamile olduğunu öğrenmişler. Ve oğluşları olacakmş.. Şimdi ddğmuştur bile..Çok ilginç değil mi
Ben oğluma hamile.kaldigim ay adet oldum sandım.
Ordan şüphelendim..
O normalmidir bilemedim.
Bu sabah yaptığım test çok silik bi çizgi var acaba gebelikmi yoksa kendi cizgisimi
Çizgi var kan verip emin olunBu sabah yaptığım test çok silik bi çizgi var acaba gebelikmi yoksa kendi cizgisimi
Hamilemisinz acaba merak ettim benim annemde 4. Ayında öğrendi üstüne gördü bildiğiniz adet oluyodu odaBu sabah yaptığım test çok silik bi çizgi var acaba gebelikmi yoksa kendi cizgisimi
Yarim test yapicam olumlu yada olumsuz burda paylisicamHamilemisinz acaba merak ettim benim annemde 4. Ayında öğrendi üstüne gördü bildiğiniz adet oluyodu oda
İnşallah güzel haberlerle gelirsinYarim test yapicam olumlu yada olumsuz burda paylisicam
Evet canim normal adet oldum ama 2 gün surdu kan testi yapmadim evde 5 kere idrar testi yaptim negatif cikti ve nedense bendr kendimi hamile gibi hisediyorumMerhaba kizlar bende adet oldum ama garip bi şekilde hamile hissediyorum boyle hisseden var mi diye bi bakayim dedim. Gulpernur kanaman normal adet gibi mi oldu merak ettim bide kan testi yaptirdin mi
Sanirim oyle ve ben buna çok uzuluyorumPsikolojik galiba bizimki