Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutlaka test yap için ferahlasın. Valla normal adetin dışındaki kanama üstüne görme olabilir. Yanı sen bilirsin her ay nasıl ne şiddette olduğunu; anlarsın yani. Ben anlamıştım hemen normal adetim değildi.
Canım ben yaşamadım düşük tehlikem oldu onda pıhtılı geldi cocuk bile düştü sandım ama düşmemiş progestan kullandım devam etti gebelik hatta oğlum 1 yasında suan
Ben oğluma hamile.kaldigim ay adet oldum sandım. Wc ye gittim resmen kan isiyorum afedersin.. Dedim oldum herhalde taktım pedi.. Ikinci günün akşamı azaldı, üçüncü güne kesildi.. Ordan şüphelendim.. Ama hamileyken her ay adet görmek olmadı. O normalmidir bilemedim.
Bende aynı durumu yaşıyorum galiba beklenen adet günümde 4gün filan leke gibi oldum iki gündür de normal adet gibi geçiriyorum ama geceleri yatmadan önce göğüslerimde sızlama hissediyordum iki ay önce düşük yapmıştım o zman da göğüs ağrım olmuştu lekelenmem gelince sevindim o gün test yaptım ama negatifti geç döllenmemi oldu yoksa adet miyim bende bilmiyorm