Hamilelikte adet ağrısı gibi karın ağrısı

mond.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
140
0
36
7+6 hamileyim ama dört beş gündür adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor bu normalmidir en son doktora 9gün önce gittim ve hiçbir sorun yoktu iyice tutunmuş dedi aynı zamanda 5-6mm çikolata kistim var ve 4+3te öğrendim hamile olduğumu ertesi gün sağ yumurtalığımda sancı oluyordu doktora gittim hemen bebeği besleyen kist oluşmuş(hiçbir zararı yokmuş) sancı ondanmış günde 3adet progestan kullanmamı söyledi önce bir hafta boyunca 2adet sonraki hafta 1e düşürüp kesmemi söylemişti acaba bu ağrılarım normalmidir ara ara oluyor ama sanki adet oluyormuşum gibi geliyor

karın ağrıları normal vücut kendisini hamileliğe hazırlıyor. bir de arada kistler de ağrı yapabilir. hamileliğimde iki tane kistim vardı arada ağrı yapardı hamilelik ilerleyince kistler kayboldu.

canım ben 4ayın başına kadar çektim o ağrıları okadar ağrıyorduki hele ultrosyon bana kabus olmuştu ultrosyondan sonra şiddetli sancım oluyordu doktor rahimden kaynaklanıyor dedi .2.ayımda zaten kanamam oldu şükürler olsun 5.ayıma girdim bir sorunum yok ama yine ara ara geliyor ağrılar biraz sabır geçicektir .ama doktor çok dayanamazssan ağrı kesici iç demişti kendisi yazmıştı içmedim çektim ağrıları yatınca biraz hafifliyordu

Ben ağrıya dayanırım ama efham yapıyorum kendime birkaç kişiden duymuştum böyle ağrıları olduğunu ama daha önceki haftalarda gibi hatırlıyordum bir yanım normal diyor bir yanımda aman bebeğe birşey olmasın gibi düşünüyor neyse içimi rahatlattınız çok sağolun

Ben de 7 haftaligim ve ayni Agrilar bagirsakta hareketleme hafif gurultular var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…