- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sermin3694
-
Canim içi biraz pembe gibiydi bisey olur mu diye tedirgin oldumSucuk salam sosis adana vs vs yapan yere guvendiginiz ve iyi pistigi surece sorun olmuyor. Pizzayi etsiz yerim ama evde yaparsak ohh sucuklu sucuklu yerim :)) cunku evde istedigim gibi pisirme imkanim var. İlk uc ay cig etten bebek bakteri kapabildigi icin (bu da cesitli anomalilere neden oluyor) guvenilir yerler olmadigi muddet yenilmemesi oneriliyor. Yani tamamen yasak diye bir sey yok. :)
Ayy canım pişman oluyorum hep dışarda yedigimdeayy olsa da yesek valla
Ben pişman oldum aslında onu vurgulamak için açtım canınız mı çektiya oldu mu şimdi bu canım
her şeyi canım çekiyor benim yaBen pişman oldum aslında onu vurgulamak için açtım canınız mı çekti
her şeyi canım çekiyor benim ya
Ayyy çok suclandimCanimc ekti ama simdi nolcaaak
Iyi pissin et birsey olmaz diye düsünüyorum.
İyi pişmişse neden olmasın dozunu kaçırmadan herşeyden yiyebilirsiniz ama çiğ sebze meyve et çok dikkatli hijyenik koşullarda hazırlanıp yenmeliAdana kebap falan ye ir mı sucuk salam falan yenmiyorda
evet canım o pişmanlığı ben de yaşıyorum çoğu zaman ama biraz da pis boğazım sanırım o yüzden de son pişmanlık fayda etmiyorAyy canım pişman oluyorum hep dışarda yedigimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?