Hamilelikte adana kebap yenir mi

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
34
Adana kebap falan ye ir mı sucuk salam falan yenmiyorda

Sucuk salam sosis adana vs vs yapan yere guvendiginiz ve iyi pistigi surece sorun olmuyor. Pizzayi etsiz yerim ama evde yaparsak ohh sucuklu sucuklu yerim :)) cunku evde istedigim gibi pisirme imkanim var. İlk uc ay cig etten bebek bakteri kapabildigi icin (bu da cesitli anomalilere neden oluyor) guvenilir yerler olmadigi muddet yenilmemesi oneriliyor. Yani tamamen yasak diye bir sey yok. :)

Iyi pissin yeter. Yenir tabii ki :)

İşte o iyi pişer mı söylüyorum iyi pissin diye ama içi biraz pembe gibi geldi bisey olur mu acaba ☹️

C
Sucuk salam sosis adana vs vs yapan yere guvendiginiz ve iyi pistigi surece sorun olmuyor. Pizzayi etsiz yerim ama evde yaparsak ohh sucuklu sucuklu yerim :)) cunku evde istedigim gibi pisirme imkanim var. İlk uc ay cig etten bebek bakteri kapabildigi icin (bu da cesitli anomalilere neden oluyor) guvenilir yerler olmadigi muddet yenilmemesi oneriliyor. Yani tamamen yasak diye bir sey yok. :)
Canim içi biraz pembe gibiydi bisey olur mu diye tedirgin oldum☹️

Kizlar evde az kıyma varsa yapabilirsiniz evde de. Disariyla aynı lezzet olmuyor ama farklı lezzet oluyor. Cani çekenler için yazayım dedim. Ayrıca yenir neden yenmesin. Salam sosis bende yemiyorum ama arada sucuk yerim güzel pismisse sucugu guvenilirse. Ayni sekilde adana da guvenli bir yerse yenir.Zaten iclerindekinden dolayi pembe oluyor bazen icine katilan şeye gore. Pismemis olan pembe farkli oluyor bence anlardin oyle olsa.

çok iyi pişmek suretiyle yenebilir etler. o yüzden sipariş ederken hamileyim çok fazla pişirin diyin. bende kıymalı pide gömmüştüm kaç kere :)

Benimde canim ne kadar zararli sey varsa onlari cekiyor sosis, sucuk, mayonez hele mayonez sofradan hic eksik olmuyor yemeden dayanamiyorum sonrada o benim icimi yiyor resmen :(

Back
X