Kızlar merhaba geçen hafta Salı gününden beri kanama yaşıyorum.Perşembe acil kadın Doğumda beta 117 Cuma acilde 143 çıktı progeston başladım Pazartesi bir parmak kadar kan pıhtısı geldi düşük yaptım diye acile gittim kan pıhtısıymış beta 254 çıktı doktor düşük riskin var dedi kanamam hala devam ediyor Cuma tekrar kan vericem kaşık ağrılarım çok fazla adetim bile 3 gün sürerken 8 gündür kanamam var sürekli aralıksız durmadan kanamam var ve devam ediyor kan pıhtısında geliyor açık renk kanda.Kafam çok karışık düşük bu kadar uzun sürmüyormuş dış gebelik desem beta hcg de düzgün artıyor bu şekilde sağlıklı gebelik geçiren varmı kesin düşük olurmu çok yoruldum çok ağırlarım var hamileliğime sevinemedim kendi kahvaltımı hazırlayacak kadar ayakta kalamıyorum bana akıl verin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte 8 gündür devam eden kanama
- Konu Sahibi srycilek
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #düşük #kanama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Peki nasıl bitecek bu ağrılar sızılarKimyasal gebelik gibi duruyo malesef
- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
Bneim bildiğim adetle atar kimyasal gebelik..Peki nasıl bitecek bu ağrılar sızılar
10 gündür kanamam var ama beta artıyor düşmüyorBneim bildiğim adetle atar kimyasal gebelik..
- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
Ama az artmis. Doktora git istersen10 gündür kanamam var ama beta artıyor düşmüyor
Canım zaten perşembe Cuma ve bu Pazartesi acil kadın doğumdaydım doktor beklememiz gerekli ya kese görünürle ya düşücek dedi şuan kese görünmediği için bir müdahale yapamıyorlar betanın 500 ün üstüne çıkmasını beklicekler o yüzden Cuma gel dedilerAma az artmis. Doktora git istersen
- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
Artis cok duzensiz malesef. Normalde 2 günde 1 en az %60artis olmaliCanım zaten perşembe Cuma ve bu Pazartesi acil kadın doğumdaydım doktor beklememiz gerekli ya kese görünürle ya düşücek dedi şuan kese görünmediği için bir müdahale yapamıyorlar betanın 500 ün üstüne çıkmasını beklicekler o yüzden Cuma gel dediler
Selamlar nasıl oldun acaba keseyi görebildiler mi , kanama durumu azaldı mı.Canım zaten perşembe Cuma ve bu Pazartesi acil kadın doğumdaydım doktor beklememiz gerekli ya kese görünürle ya düşücek dedi şuan kese görünmediği için bir müdahale yapamıyorlar betanın 500 ün üstüne çıkmasını beklicekler o yüzden Cuma gel dediler
Maalesef ben düşük yaptım Pazartesi acile gittiğimde düşük yapmışım keseyi henüz görememiştik doktor Cuma gel dedi betam yükselmişti çünkü Cuma gittiğimde 2 çıktı umarım siz iyisinizdirSelamlar nasıl oldun acaba keseyi görebildiler mi , kanama durumu azaldı
- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.505
- 48
- 31
Düşük olabilir bendede 1 haftadan fazla sürüyordu kan pıhtısı düşüyordu baş donmesi sancı kasık ağrısı geçmiş olsunKızlar merhaba geçen hafta Salı gününden beri kanama yaşıyorum.Perşembe acil kadın Doğumda beta 117 Cuma acilde 143 çıktı progeston başladım Pazartesi bir parmak kadar kan pıhtısı geldi düşük yaptım diye acile gittim kan pıhtısıymış beta 254 çıktı doktor düşük riskin var dedi kanamam hala devam ediyor Cuma tekrar kan vericem kaşık ağrılarım çok fazla adetim bile 3 gün sürerken 8 gündür kanamam var sürekli aralıksız durmadan kanamam var ve devam ediyor kan pıhtısında geliyor açık renk kanda.Kafam çok karışık düşük bu kadar uzun sürmüyormuş dış gebelik desem beta hcg de düzgün artıyor bu şekilde sağlıklı gebelik geçiren varmı kesin düşük olurmu çok yoruldum çok ağırlarım var hamileliğime sevinemedim kendi kahvaltımı hazırlayacak kadar ayakta kalamıyorum bana akıl verin
Maalesef bizimde düşük oldu toparlanıp anca yazabildim.Sağlık olsun hepimiz için hayırlısı.Maalesef ben düşük yaptım Pazartesi acile gittiğimde düşük yapmışım keseyi henüz görememiştik doktor Cuma gel dedi betam yükselmişti çünkü Cuma gittiğimde 2 çıktı umarım siz iyisinizdir