- 23 Ocak 2019
- 684
- 1.033
- 63
- Konu Sahibi Firdevs Yoreoglu
Herkese merhaba. 20 haftalık hamileyim. Yaklaşık 7-8 yıldır düzenli ve diğer insanlara göre daha fazla su içen biriyimdir en az 3 lt içerim yani şişem var takip ederim falan. Fakat geçen haftalarda kendi normalime göre biraz fazla su içiyormuşum gibi hissetim. Not edeyim dedim. Şişemi her doldurmamda not aldım ve sabah kalkmamdan gece yatmama kadar 5 lt net su içiyorum ve bu yattım yine içtin derken buçuğa sarkıyor her türlü 5.5 oluyor. Şu an bu yazıyo yazarken de 5 lt tamamlandı gece yatarken gene doldurup içe içe uyuyorum daha da artıyo. Bi gün 6 oldu. Gebelikte suya daha fazla ihtiyaç duyuyormuşuz ama benimki niye bu kadar fazla anlayamıyorum içtikçe içeaim geliyor soğuk soğuk boğazımdan akması falan daha fazla istek uyandırıyor. Bu arada belirteyim aslında Eskişehirli olmakla birlikte 1 senedir Mardinde yaşıyorum burada havalar bizim oralara göre daha sıcak hatya baya bi sıcak. Bunun da etkisi olabilir diye düşündüm. Ama yine de bunun bi zararı olur mu bana ya da bebeğimize? Lütfen bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar