Aay evet sendede öle çıkmışşş inşaşllaahhh vardır yaaa rabbim dualarımızı kabul etsinnn hayal kırıklığına uğramak çok kötü bişeyEvet bende gördüm inşallah vardır benim de adetime 2 gün var bende yaptım sadece benim göreceğim çizgi cıktı psikolojik olarak da görüyoruz bazen görmek istediğimiz için umarım vardırBuda benim testim Eki Görüntüle 3401679
Gerçekten öyle rabbim bize ve tüm anne olmak isteyene nasip etsin çifte bayram yaşayalım Allah’ın izniyleAay evet sendede öle çıkmışşş inşaşllaahhh vardır yaaa rabbim dualarımızı kabul etsinnn hayal kırıklığına uğramak çok kötü bişey
Ay aminn ağzınızın duasııGerçekten öyle rabbim bize ve tüm anne olmak isteyene nasip etsin çifte bayram yaşayalım Allah’ın izniyle
Hafif bulantı ve baş dönmeside var bilemedimWallahi üzmek istemiyorum bende mi sıkıntı var çizgi mi yok bilemedimgöremedim ama eğer adetin hiç gecikmiyorsa çok eminden belki vardır gebelik yani idrara bazen geç düşebiliyor
Adetin kaç gün gecikti acaba ? 10 gün gecikmesi normalmiş doktordan duymuştumHafif bulantı ve baş dönmeside var bilemedim
10 11 gün geciktiAdetin kaç gün gecikti acaba ? 10 gün gecikmesi normalmiş doktordan duymuştum
Oo 10 günü doldurmuşsun bile başka bir test ile daha dene dicem ama yeterli kadar geçmiş ,paranı hiç boşa harcama testlere kan ver gitsin10 11 gün gecikti
Üzgünüm ama ben çizgiyi göremedim. Ayrıca gece yaptığınız testte çizgiyi sabah gördüyseniz kuruma çizgisidir o. İlk 15 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almayıntest yaptım ve çokk silik çıktı dün gve ypmıştım bu sabah ışıkda gördüm yoksa kızlar kndimimi kandırıyorum testin kndi çizgisi olabilirmiii kanda vermek istemedim birşey çıkmazsa üzülürüm diye
Evet ama bazen böle gecikme oluyorOo 10 günü doldurmuşsun bile başka bir test ile daha dene dicem ama yeterli kadar geçmiş ,paranı hiç boşa harcama testlere kan ver gitsinbiliyorum insan korkarak veriyor bazen ama başka nasıl öğreneceksin ki mide bulantında varmış
5 aydır korunmasız ilişki ama hamile kalamıyorum neden acabaÜzgünüm ama ben çizgiyi göremedim. Ayrıca gece yaptığınız testte çizgiyi sabah gördüyseniz kuruma çizgisidir o. İlk 15 dakikadan sonra çıkan çizgileri dikkate almayıntesti yenilemeniz daha iyi olur
Zaten sıkıntı orda gecikme olduğu için bazı kadınlar ihtimal vermiyor hakkında hayırlısı olsun kandan öğrenmen daha iyi olur ona göre yol alırsın çünküEvet ama bazen böle gecikme oluyor
Birçok sebebi olabilir. Doktora danışmanı daha iyi. Rabbim inşaAllah hayırlısı ve kolayıyla kucağımızı doldurur5 aydır korunmasız ilişki ama hamile kalamıyorum neden acaba
Zaten sıkıntı orda gecikme olduğu için bazı kadınlar ihtimal vermiyor hakkında hayırlısı olsun kandan öğrenmen daha iyi olur ona göre yol alırsın çünkü
Bende guatır var ilaç kullanıyorum ondan olabilir mi yaBirçok sebebi olabilir. Doktora danışmanı daha iyi. Rabbim inşaAllah hayırlısı ve kolayıyla kucağımızı doldurur
Olabilir, tsh hormonuna bakılması gerek. Adetinizin 2. Veya 3. Günü gidip hormonlarınıza baktırınBende guatır var ilaç kullanıyorum ondan olabilir mi ya
Bende gördüm canım tekrarladım mi reglin gectimi yadatest yaptım ve çokk silik çıktı dün gve ypmıştım bu sabah ışıkda gördüm yoksa kızlar kndimimi kandırıyorum testin kndi çizgisi olabilirmiii kanda vermek istemedim birşey çıkmazsa üzülürüm diye
Silik çizgi var canım kaç gün gecikti adetin birde kan verdin mi?test yaptım ve çokk silik çıktı dün gve ypmıştım bu sabah ışıkda gördüm yoksa kızlar kndimimi kandırıyorum testin kndi çizgisi olabilirmiii kanda vermek istemedim birşey çıkmazsa üzülürüm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?